• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Malpensa

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Malpensa dining chair is een ruime en zeer comfortabele tuinstoel waarin je lekker kan eten of ontspannen. De Malpensa tuinstoel is beschikbaar in twee kleuren, namelijk Havanna Sand en Cloudy Grey.

De Malpensa tuinstoel wordt bovendien gratis bij je thuis afgeleverd bij een bestelling boven de € 50,-. Met onze snelle levering kan je al binnen 1 tot 3 dagen nadat je besteld hebt genieten van de Malpensa in je tuin. Bovendien zit er op alle producten van Garden Impressions 2 jaar garantie!

Garden Impressions Malpensa Dining Chair

De Garden Impressions Malpensa is een mooie fauteuil voor in je tuin op je terras. Lekker dineren met heerlijk zitcomfort is wat de Malpensa je te bieden heeft. Met de fijne zit- en rugkussens kan je comfortabel genieten van het mooie weer in je tuin.

De Malpensa is makkelijk te combineren met een moderne of klassieke tuintafel. De Malpensa Havanna Sand wordt standaard geleverd met een zit en rugkussen in de kleur Reflex Black/Antraciet, evenals de Malpensa Cloudy Grey.

Melpansa tuinstoel

De Melpansa tuinstoel in de kleur Havanna Sand is gemaakt van HØ6.5mm wicker vlechtwerk en heeft een aluminium frame. De Malpensa Cloudy Grey is gemaakt van HØ5mm vlechtwerk. De kussens van de Garden Impressions Malpensa zijn weersbestendig en kunnen tegen een regenbui. De kussens zijn niet All-weather en kunnen dus niet tegen langdurige regen.

Dankzij het wickerdraad en aluminum frame is de Malpensa zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Met een wicker cleaner maak je de tuinstoel gemakkelijk schoon.

Specificaties

-Kleuren: Cloudy Grey en Havanna Sand
-Materiaal: HØ6.5mm / HØ5mm vlechtwerk met aluminium frame
-Weersbestendige kussens
-Reflex Black/Antraciet kussens
-Onderhoudsvriendelijk