• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Margriet

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Margriet diningstoel is een prachtige verschijning voor in je tuin of op je terras. Het heeft een modern design en is goed te combineren met de tafels van Vironwood. De stoel is gemaakt van riet en aluminium en heeft daardoor geen onderhoud nodig. Ook hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions hebben standaard 2 jaar garantie. Maar de producten die gemaakt zijn van Vironwood hebben 3 jaar garantie.

Garden Impressions Margriet dining chair

De Garden Impressions Margriet dining chair is een fijne stoel met een modern design. De stoel heeft een rieten zitting en heeft aluminium voeten. De stoel heeft geen onderhoud nodig. De Vironwood tafel kun je goed combineren met de Margriet diningstoel. De dining stoel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; Carbon black, natural en reflex black. Overigens hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. De meubelen die gemaakt zijn van Vironwood krijgen 3 jaar garantie.


Margriet dining chair kopen

Wil je de Margriet stoel bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen die je kunt bekijken. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Wil je de Margriet proefzitten? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom.


Margriet dining chair specificaties:

Kleuren:

- Royal black

- Naturel

- Carbon black


Materiaal:

- Aluminium

- Riet


Garantie:

- 3 jaar garantie op Vironwood

- 2 jaar garantie op alle andere materialen