• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Minesota

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Minesota is een mooie lounge dining set met een comfortabele zitting. De 10cm dikke zitkussens in combinatie met de zachte rugkussens zorgen ervoor dat je comfortabel kunt genieten van een lekker diner.

Garden Impressions Minesota Lounge dining

De Garden Impressions Minesota is een 5 delige set die bestaat uit 2 banken, een eettafel en 2 krukjes. De Minesota is verkrijgbaar in de kleuren Passion Willow met Sand kussens en Earl Grey met Antraciet kussens. In beide kleuren is de Minesota Lounge dining zowel links- als rechtsom te verkrijgen.

De Minesota heeft een afmeting van 255x202x84cm en is ruim genoeg voor 5 à 6 personen. De krukjes, die standaard meegeleverd worden, zorgen ervoor dat nog 2 extra mensen plaats kunnen nemen in je tuin. De eettafel heeft een afmeting van 150x80x68cm en heeft een polywood tafelbald. Polywood is een kunststof dat erg lijkt op hout. Polywood is zeer makkelijk schoon te maken en is erg kleurvast. De krukjes hebben een afmeting van 40x40x46cm.

Minesota lounge dining aanbieding

Omdat de Minesota zowel links als rechtsom verkrijgbaar is past hij altijd in je tuin op je terras. De lekkere zitting, onderhoudsvriendelijkheid en scherpe prijs maken de Garden Impressions Minesota een super aanbieding! Enkele voordelen van de Minesota:
- Gratis verzending
- Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
- Verkrijgbaar in verschillende varianten
- Verkrijgbaar in 2 kleuren
- Zitplaats voor wel 8 personen 

De Minesota is gemaakt van 6,5mm dik halfrond wicker vlechtwerk. Halfrond wicker is na rond wicker vlechtwerk het stevigst. Ook is wicker makkelijk schoon te maken en zeer kleurvast. Het frame van de Minesota is gemaakt van aluminium.

Specificaties

- 255x202x84cm | Lounge Dining set
- 150x80x68cm | Eettafel
- 40x40x46cm | Kruk
- Kleuren: Earl Grey en Passion Willow
- Zowel links- als rechtsom verkrijgbaar
- Materiaal: Wicker vlechtwerk ,aluminium frame, polywood tafelblad