• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Pronto

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Pronto is een mooi ruim paviljoen. Het Pronto paviljoen wordt compleet geleverd zodat je er direct gebruik van kan maken in je tuin op je terras.

Garden Impressions Pronto paviljoen

Het Pronto paviljoen is beschikbaar in de kleuren Carbon Black/Dark Grey en Carbon Black/Taupe. De Garden Impressions Pronto heeft een afmeting van 300x400x285cm en heeft een doorloop hoogte van 200cm. De voeten hebben een diameter van 10cm wat ervoor zorgt dat het paviljoen zeer stevig is. Het dak is gemaakt van 250gr/m2 polyester met een PU coating en 50+ UV bescherming.

Daarnaast wordt de Pronto geleverd met 4 zijkanten/muren die allen van 160gr/m2 polyester zijn. Ook zijn er 4 muren die gebruikt kunnen worden als muggennet. De dak spijlen van het paviljoen hebben een dikte van 17x27mm.

Garden Impressions Pronto kopen

De Garden Impressions Pronto is een mooie aanbieding. Dankzij de hoge kwaliteit in combinatie met de voordelige prijs en gratis verzending ben je zeer voordelig uit. Alle bestellingen boven de € 50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien heb je met onze snelle levering al binnen 1 tot 3 werkdagen je bestelling in huis zodat je snel kan genieten van het mooie weer in je tuin.

Specificaties

- Kleuren: Carbon Black/Dark Grey en Carbon Black/Taupe
- Materiaal: 250 gr/m2 polyester dak met PU coating (UV 50+), 160 gr/m2 polyester zijkanten
- Afmeting: 300x400x285cm
- Doorloophoogte: 200cm
- Inclusief zijkanten & muggennet zijkanten
- Ribben/dak spijlen: 17x27mm
- Diameter poten: 10cm