• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Retro

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Retro hanging heater is een zeer fijne verwarmer voor boven je tuinset in de tuin of op je terras. Wanneer de temperatuur begint te dalen maak jij gemakkelijk en snel weer warmte. Met deze lamp kun je 3000 uren per keer gebruiken. De heater is in 4 verschillende kleuren beschikbaar en kun je dus goed combineren met de kleuren van je tuinset. Ook bevatten alle  tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.

Garden Impressions Retro hanging heater

De Garden Impressions Retro heater is een hangende verwarming die onmisbaar is in je tuin of op je terras. De heater is gemakkelijk en snel te verwarmen en is dus zeer handig tijdens de zomeravonden. Zo kan je langer buiten blijven zitten terwijl de temperatuur begint te dalen. Met deze verwarmer kan je 3000 uren mee vullen. De heater is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren; mat carbon black, mat carbon grey, mat white en mat corbalt. De tuinmeubelen van Garden Impressions bevatten standaard 2 jaar garantie. 


Retro hanging heater kopen

Wil je de Retro heater bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Kom je specifiek voor de Retro verwarmer naar de winkel? Informeer dan eerst even naar onze huidige showroom.


Retro hanging heater specificaties:

Kleuren 4:
- Matt carbon black

- Matt carbon grey

- Matt white

- Matt cobalt


Materiaal:
- staal


Afmetingen:

- 43cm

- Gewicht: 2,9KG

- 1500W


Garantie:

- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen