• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Rico

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Rico is een moderne collectie bestaande uit tuinstoelen, tuinbanken en draaibare tuinstoelen. De Rico collectie is beschikbaar in verschillende kleuren waardoor hij altijd wel in je tuin op je terras past.

De Rico dining chair is een mooie aanbieding die bovendien bij bestelling boven de € 50,- gratis bij je thuis wordt afgeleverd. Met onze snelle levering kan je al binnen 1 tot 3 dagen nadat je besteld hebt genieten van de Rico in je tuin. Op alle producten van Garden Impressions zit bovendien 2 jaar garantie.

Garden Impressions Rico Tuinstoel

De Garden impressions Rico tuinstoel is beschikbaar in de kleuren Cloudy Grey met Carbon Grey poten en Reflex Black/Antraciet kussen en in de kleur Havanna Sand met Sand/Zand kleurige poten en Sand/Zand kleurig kussen. De Rico tuinstoelen zijn gemaakt van wicker vlechtwerk met een aluminum frame. Het wicker is Ø3mm dik.

De tuinstoel heeft een zithoogte van 48cm en armleuningen van 64cm hoog. De zitbreedte is 50cm, evenals de zitdiepte. De kussens van de rico zijn 4cm dik.

Garden Impressions Rico 2.5 zitsbank

De Garden Impressions Rico tuinbank is beschikbaar in dezelfde kleuren als de tuinstoel en draaibare tuinstoel en is ook gemaakt van Ø3mm dik wickerdraad. De tuinbank is geschikt voor 2 a 3 personen.

Garden Impressions Rico Swivel Chair

De Rico draaibare tuinstoel is ideaal als je het design van de Rico mooi vindt maar ook vrij wil kunnen bewegen. Dankzij de handige draaifunctie kan je soepel alle kanten op draaien. De draaibare versie van de tuinstoel is gemaakt van hetzelfde materiaal als de andere tuinmeubelen uit de Rico collectie.

Specificaties

-Kleuren: Cloudy Grey met Carbon Grey en Havanna Sand met Sand/Zand
-Kleur kussens: Reflex Black/Antraciet en Sand/Zand
-Materiaal: Ø3mm wicker vlechtwerk en aluminium frame
-Afmeting tuinstoel: 50cmx50cmx64cm
-Kussendikte: 4cm
-Weersbestendige kussens
-Onderhoudsvriendelijk