• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Rosita

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Rosita is een mooie loungeset waarin je lekker weg kan dromen. De dikke kussens in combinatie met de verstelbare rugleuning zorgen ervoor dat je in elke positie kunt ontspannen in je tuin. Of je nu lekker onderuithangt of liever rechtop zit, met de Rosita is het allemaal mogelijk. 

Garden Impressions Rosita loungeset

De Garden Impressions Rosita is een plateau loungeset. Hierdoor heb je aan de zijkant van de banken nog ruimte om een hapje of een drankje neer te zetten. De Rosita lijn bestaat uit 5 verschillende onderdelen:
- 3 Zitbank
- 2 Zitbank
- Lounge tafel rechthoek
- Lounge tafel vierkant
- Lounge stoel

De onderdelen van de Garden Impressions Rosita worden standaard geleverd inclusief kussens. De afmeting van de Rosita loungeset (3 zitbank, 2 zitbank en vierkante lounge tafel) is 327,5x256x24cm. De rechthoekige loungetafel heeft een afmeting van 140x85,5x24cm.

Rosita Loungeset kopen

De Rosita loungeset is zowel links als rechtsom te monteren, hierdoor past de set altijd in je tuin. Dit in combinatie met verstelbare rugleuningen maakt de Rosita een super aankoop! De Rosita wordt ook nog eens snel en gratis bij je afgeleverd. Binnen 1 tot 3 werkdagen kan je al van deze prachtige loungeset genieten in je tuin op je terras.

Bescherming en onderhoud

Alle onderdelen van de Rosita zijn gemaakt van aluminium wat ervoor zorgt dat hij niet roest. Ook is aluminium zeer onderhoudsvriendelijk en dus ben je weinig tijd kwijt met schoonmaken. Dankzij de weersbestendige kussens hoef je niet bang te zijn dat ze kapotgaan na een kleine regenbui. Echter raden wij het wel aan om de kussens ’s avonds naar binnen te halen. Hierdoor kan je er langer van blijven genieten. Ook raden we het altijd aan om een beschermhoes van Coverit te bestellen bij je loungeset.

Specificaties

- 327,5x256x24cm | Loungeset
- 140x85,5x24cm | Rechthoekige tafel
- 242,5x85x24cm | 3 zitbank
- 171x85x24cm | 2 zitbank
- 85x85x24cm | Vierkante tafel
- 85x85x24cm | Loungestoel
- Weersbestendige kussens
- Kleur: Arctic Grey met Reflex Black kussens
- Verstelbare rugleuning
- Zowel links als rechtsom te monteren