• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Rubens

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Rubens schommelbank is een prachtige verschijning die perfect bij je tuin past. Je kan ervoor kiezen om te schommelen of om de bank vast te zetten en het te gebruiken als een reguliere bank. De bank heeft geen onderhoud nodig aangezien het materiaal uit aluminium en staal bestaat. Ook hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.

Garden Impressions Rubens schommelbank

De Rubens schommelbank van Garden Impressions is een geweldige aanwinst voor in je tuin. Je kan ervoor kiezen of je wilt schommelen of dat je de bank vastzet en het gebruikt als een reguliere bank. De schommelbank is beschikbaar in 3 verschillende kleuren; antraciet, royal grey en heather grey. De bank is gemaakt van aluminium en staal, en heeft dus geen onderhoud nodig. Garden Impressions geeft alle tuinmeubelen standaard 2 jaar garantie. Behalve de producten die gemaakt zijn van Vironwood, die krijgen 3 jaar garantie.


Rubens schommelbank kopen

Wil je de Garden Impressions Rubens bank bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, er staan hier nog vele andere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie van dit product. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1 en eenmaal hier kun je gratis parkeren. Wil je de schommelbank komen proefzitten? Informeer dan eerst even naar onze huidige showroom.


Rubens schommelbank specificaties:

Kleuren 3:

- Royal grey

- Heather grey

- Antraciet


Materiaal:

- Staal

- Aluminium


Garantie:

- 3 jaar voor Vironwood

- 2 jaar voor alle andere materialen