• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Suez

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Suez hangstoel van Garden Impressions is een echte aanwinst voor binnen of in je tuin of terras. De kussens zijn gemaakt van polyester en bieden de optimale comfort. Het frame is van staal gemaakt waardoor de stoel geen onderhoud nodig heeft. Je kan de tuinstoel gerust buiten laten staan tijdens regenbuien maar raden wij het je wel aan om een bijpassende hoes aan te schaffen.

Garden Impressions Suez hangstoel

De Garden Impressions Suez ‘swing chair’ is een zeer comfortabele stoel waarin je helemaal tot rust komt. De kussens zijn van polyester gemaakt en geven het optimale comfort. Het frame is gemaakt van staal en is dus onderhoudsarm. De hangstoel kan je tijdens elke regenbui gerust buiten laten staan. Maar als je langer van de stoel wilt kunnen genieten raden wij het je aan om een bijpassende hoes aan te schaffen. De kussens zijn lichtgrijs en het frame is carbon black. Overigens hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie.


Suez hangstoel kopen

Wil je de Suez hangstoel bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer in informatie over dit product. Onze winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Wil je de Suez hangstoel proefzitten? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom.


Suez hangstoel specificaties:

Kleuren:

- Lichtgrijs

- Carbon black


Materiaal:

- Polyester

- Staal


Garantie:

- 2 jaar