• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Torino

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Torino tuintafel is een prachtige tafel die geschikt is voor 6 tot 8 personen. Deze tafel is beschikbaar in 2 kleuren en maten; sand en grijs in de maten 180x100cm en 230x100cm. De tafel is gemaakt van aluminium en Vironwood. Deze materialen hebben bijna geen onderhoud nodig. Maar als je langer wilt kunnen genieten van het product raden wij het aan om een beschermhoes aan te schaffen.

Garden Impressions Torino tuintafel

De Torino tuintafel van Garden Impressions is een zeer stijlvolle tafel waar 6 tot 8 personen aan kunnen zitten. De Torino tafel is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren en maten; grijs en sand in de maten 180x100 en 230x100. Voor deze tafels zijn de materialen aluminium en Vironwood gebruikt. Vironwood is een kunstmatig houtsoort dat bijna geen onderhoud nodig heeft net zoals aluminium. Als je langer van het product wilt kunnen genieten raden wij aan om een beschermhoes aan te schaffen zodat de tafel beschermd is tegen regen,wind en UV-stralingen. Zo blijft het langer nieuw en kun je er langer van genieten.


Torino tuintafel kopen

Je kunt de Torino tuintafel van Garden Impressions heel eenvoudig en snel via onze webshop bestellen. Je krijgt je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd. Wil je de tafel komen bekijken? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom in Naarden. Kom dan gerust langs in onze winkel die gemakkelijk te bereiken is via de A1. De winkel ligt dichtbij Bussum, Hilversum, Huizen en Blaricum. En eenmaal hier kun je gratis parkeren. Overigens hebben alle tuinmeubelen van Garden impressions standaard 2 jaar garantie.


Torino tuintafel specificaties:

Kleuren:

- Royal grey

- Carbon grey

- Sand


Materialen:

- Aluminium

- Vironwood


Afmetingen:

- 180x100x72,5cm

Hoogte: 72,5cm

Lengte: 180cm

Breedte: 100cm

- 230x100x74cm

Hoogte: 74cm

Lengte: 230cm

Breedte: 100cm


Garantie:

- 2 jaar


Bestel eenvoudig en snel de Torino tuinstoel via onze webshop en krijg je bestelling binnen 1-3 dagen thuisbezorgd.