• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Veracruz

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  89,95 Normale prijs € 109,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

De Garden Impressions Veracruz is een van de populairste relaxstoelen / ligstoelen van het moment. Dat is natuurlijk niet voor niets, de Veracruz is verkrijgbaar in meerdere kleuren, heeft een heerlijk zitcomfort en is bovendien zeer scherp geprijsd!

Garden Impressions Veracruz relaxstoel

De Garden Impressions Veracruz is ideaal als je lekker wil ontspannen in je tuin. Met de comfortabele zitting, lekkere kussens en verstelbare rugleuning kan je maximaal ontspannen. De rugleuning is makkelijk te verstellen door middel van de hendel aan de zijkant van de Veracruz; Ook als je een actievere zit wil hebben is dit mogelijk. Omdat de Veracruz altijd standaard geleverd wordt met voetenbank kan je ervoor kiezen om deze even aan de kant te zetten om wat rechter te gaan zitten.

Veracruz relaxstoel kopen

De Veracruz is gemaakt van 6,5mm halfrond wicker met een aluminium frame, dit zorgt ervoor dat de Garden Impressions Veracruz zeer stevig en onderhoudsvriendelijk is. In de Veracruz collectie zitten ook bijzettafels. Mocht je een bijpassende tafel zoeken dan is de Veracruz bijzettafel zeer geschikt. De bijzettafel heeft een afmeting van 45x45x46cm en heeft een glazen tafelblad. De Garden Impressions Veracruz is beschikbaar in de kleuren New Kubu met Sand (zand) kussens, Passion Willow met Sand kussens en Organic Grey met Reflex Black kussens. Voordelen van de Veracruz:
- Gratis levering
- Snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen
- Verstelbare rugleuning
- Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Onderhoud

De Veracruz is geschikt om het hele jaar buiten te staan. De kussens zijn weersbestendig en kunnen tegen een kleine regenbui, echter is het niet verstandig om ze altijd buiten te laten liggen. Om zo lang mogelijk van de Garden Impressions Veracruz te kunnen genieten adviseren we om de kussens ‘s avonds naar binnen te halen en de ligstoel te beschermen met een beschermhoes van Coverit.

Specificaties

- Kleuren: New Kubu, Passion Willow en Organic Grey
- Materiaal: Aluminium frame met Wicker vlechtwerk
- Weersbestendige kussens