• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

York

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions York opbergbox is een handige en mooie box om al je kussens in te doen tijdens een regenbui. De box is gemaakt van wicker, dit materiaal heeft wel onderhoud nodig. Als je het regelmatig schoonmaakt kan het vuil zich niet hechten aan het wicker. De box is in 4 verschillende maten beschikbaar zodat het past bij de rest van je tuinmeubelen.

Garden Impressions York opbergbox

De York opbergbox van Garden Impressions is niet alleen handig voor in je tuin maar staat ook nog mooi. De box bevat dezelfde kleur als de meubelen en kussens. Deze box is gemaakt van wicker en heeft een klein beetje onderhoud daarvoor nodig. Als je regelmatig de box schoonmaakt dan is de kans klein dat vuil zich hecht aan het wicker. Het product is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren wicker; earl grey, cloudy grey, new kubu en passion willow. In deze box kun je al je kussens kwijt voor als het slecht weer wordt.


York opbergbox kopen

Wil je de York opbergbox van Garden Impressions bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen. of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over de opbergbox. De showroom is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren.


York opbergbox specificaties:

Kleuren 4:
- Passion willow

- New kubu

- Earl grey

- Cloudy grey


Materiaal:

- Wicker


Afmetingen:

Hoogte: 99cm

Lengte: 76cm

breedte: 166cm


Garantie:

- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen