• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Zandvoort

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Garden Impressions Zandvoort is een lounge bank die doet denken aan de strandstoelen van vroeger. Het strand in Zandvoort stond vroeger vol met mooie strandstoelen en banken, vandaar ook de naam van deze set. De Garden Impressions Zandvoort is een moderne uitvoering van de klassieke strandbank en is voorzien van zonwering zodat je koel kunt genieten van het mooie weer in je tuin.

Garden Impressions Zandvoort

De Garden Impressions Zandvoort is een echte eye catcher in je tuin. Met z’n tweeën languit liggen of met 4 personen, het kan met de Zandvoort lounge bank. De hockers die standaard bij dit setje geleverd worden kunnen gebruikt worden als voetenbank of als poef. Hierdoor biedt de Zandvoort plaats voor wel 4 personen. 

Omdat het zonnescherm in te klappen is kan de Zandvoort ook gebruikt worden als ‘gewone’ loungebank. De hoogte van deze mooie stand stoel is 73cm en het zonnescherm komt tot een hoogte van 163cm. Dankzij de weersbestendige kussens hoef je niet bang te zijn dat ze na 1 regenbui kapotgaan. De kussens zijn 11cm dik en de zithoogte is 48cm. Dit zorgt voor een ontspannen zitting.

Zandvoort strandstoel kopen

Omdat de Zandvoort compact is en een zonnescherm heeft is dit de ideale set voor mensen met weinig ruimte. De bank heeft een afmeting van 161x79x73(162)cm en door het zonnescherm heb je geen parasol meer nodig. Op het tafeltje tussen de stoelen kan je makkelijk een wijntje en een hapje plaatsen. Het tafeltje is 27 centimeter breed, mocht dat niet groot genoeg dan zijn past de Garden Impressions Ivy tuintafel goed bij deze set. De Ivy is beschikbaar in verschillende maten en geeft je net wat meer plek voor drankjes op je terras. 

Bescherming

De Garden Impressions Zandvoort wordt standaard geleverd met een passende beschermhoes. Deze hoes zorgt ervoor dat je nog langer kunt genieten van je strandbank. De Zandvoort is gemaakt van wicker vlechtwerk en heeft een aluminium frame. Dit in combinatie met weersbestendige kussens zorgt ervoor dat je weinig onderhoud hebt. 

Specificaties

- 161x79x73(162)cm | Strand bank
- 54x54x41cm | Hocker
- 11cm | Kussendikte
- 48cm | Zithoogte
- Weersbestendige kussens
- Kleur: Cloudy grey met Reflex black kussens
- Inclusief beschermhoes
- Garden Impressions Zandvoort lounge stoel cloudy grey / reflext black 02420GS