• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Nikki

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Nikki kinder tuinset is een echte aanwinst voor in je tuin of op je terras. De set bestaat uit 2 stoelen en een tafeltje. Ze zijn gemaakt van Wicker vlechtwerk waarvoor je weinig tot geen onderhoud voor nodig hebt. Als je regelmatig de meubels schoonmaakt is de kans klein dat het vuil zich hecht aan de set. De tuinmeubelen van Garden Impressions hebben standaard 2 jaar garantie. Maar de meubels die gemaakt zijn van Vironwood krijgen 3 jaar garantie.

Garden Impressions Nikkie kinder tuinset

De Garden Impressions Nikki kinder tuinset is een zeer leuke set die bestaat uit 2 stoelen en een tafeltje. Deze set is fijn in gebruik voor je kinderen. De meubels zijn gemaakt van Wicker vlechtwerk waarvoor weinig tot geen onderhoud nodig is. Als je ze regelmatig schoonmaakt is de kans klein dat het vuil zich hecht aan de meubels. Overigens hebben alle tuinmeubelen van Garden Impressions standaard 2 jaar garantie. Alle meubels die gemaakt zijn van Vironwood hebben 3 jaar garantie.


Nikkie kinder tuinset kopen

Wil je de Nikkie tuinset bezichtigen? Kom gerust langs in onze showroom in Naarden, hier staan nog vele andere tuinmeubelen. Of bezoek eenvoudig onze webshop voor meer informatie over dit product. De winkel is gemakkelijk te bereiken via de A1, eenmaal hier kun je gratis parkeren. Wil je de Nikkie kinderset proefzitten? Informeer dan eerst even van te voren naar onze huidige showroom.


Nikkie kinder tuinset specificaties:

Kleuren:

- Grey


Materialen:

- Wicker vlechtwerk


Garantie:

- 3 jaar op Vironwood

- 2 jaar op alle andere materialen