• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Ayanna

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hartman Ayanna loungeset heeft een aluminium frame wat is afgewerkt met hoogwaardig touw. Door deze combinatie krijg je een prachtige loungeset die uniek is in zijn klasse. Wil je een loungeset kopen die een echte eye catcher is op je terras, dan moet je voor de Hartman Ayanna gaan. Daarbij weet je dat Hartman tuinmeubelen een goede kwaliteit hebben en een lange geschiedenis die uit 1968 stamt.

 

Hartman Ayanna loungeset

De Hartman Ayanna loungeset heeft dikke comfortabele kussens, welke je veel steun en comfort geven. Jij en je gasten kunnen uren door brengen in de Ayanna, mits het weer het toe laat. De afwerking van touw is opvallend, maar ook erg trendy. Door het gebruik van industrieel aluminium en dat af te wisselen met natuurlijk touw, maakt hem minimalistisch en modern. Hier bovenop vind je hoogwaardige dikke comfortabele tuinkussens, die je helemaal in de watten legt, wanneer je eenmaal plaats neemt is het een oase van comfort. Het mooie aan de Hartman Ayanna loungeset is dat hij een doorkijk heeft. Hij staat op prachtige poten die zijn voorzien van een witte of platinum powder coating. Hierdoor oogt de Ayanna heel luchtig, ligt en totaal niet massaal. Hierbij kan je hem frame in 2 kleuren krijgen, namelijk in het wit en in het platinum.

 

Hartman Ayanna tuinstoelen

De Hartman Ayanna tuinstoelen passen perfect bij de loungeset, maar je kan ze ook los bestellen bij een prachtige tuintafel die je hebt of wilt gaan kopen. Een veel voorkomende combinaties met de Ayanna tuinstoelen zijn de teak tuintafels. Denk hierbij aan de Hartman Yasmani tuintafel. Die heeft een teakhouten tafelblad, met daaronder een wit of xerix aluminium frame. Dit past perfect bij de Ayanna tuinstoelen met een wit frame. Andere tuintafels die veel worden gecombineerd met de Hartman Ayanna tuinstoelen, is de tuintafel Provence, Triangular en de Hexagon van Hartman. Wil je meer advies, neem dan even contact met ons op, zodat wij samen een prachtige tuinset kunnen samenstellen.