• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Concept

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hartman Concept tuintafel is een tuintafel die veel mensen kopen en dat komt omdat de serie vrij uitgebreid is en omdat hij er natuurlijk erg mooi uit ziet. Het is een combinatie van teakhout met FSC certificering en een aluminium frame.

Hartman Concept tuintafel

Je kan de Hartman Concept tuintafel kopen in 5 verschillende formaten, waarvan er 1 ook nog uitschuifbaar is. Deze Hartman tuintafels beginnen bij een lengte van 100cm maar kunnen oplopen tot wel 240cm. Wat de concept zo bijzonder en mooi maakt, zijn de ingelegde stenen in de teak tafel en het teakhouten tafelblad wat lijkt te zweven op het xerix frame.

Concept tuintafel 100x100cm

De Concept 100x100 cm is een leuke kleine vierkante buiten tafel waar je met 2 tot 4 personen heerlijk kan eten. Hij is perfect voor de kleine tuin, met een klein terras, waar je heerlijk even buiten kan zitten. We zien hem ook wel eens terug op een balkon en dat komt door zijn praktische afmetingen.

Concept tuintafel 160x90cm

Heb je wat meer ruimte op je terras, ga dan voor een maat groter, zoals de 160cm. Deze buitentafel biedt plek aan 4 tot 6 personen. Aan de lange zijde kunnen goed 2 mensen naast elkaar zitten en mocht er meer bezoek zijn, dan kan je altijd nog ruimte maken aan de hoofdeinden van de teak tuintafel.

Concept tuintafel 180x100cm

De 180cm lange concept Hartman tuintafel biedt net wat meer ruimte dan de 160cm. Hij is geschikt voor 4 tot 6 personen, waarbij iedereen voldoende ruimte heeft links en rechts. Hij wordt standaard uitgerust met 2 inleg stenen, die ideaal zijn om bijvoorbeeld hete pannen op te zetten.

Concept tuintafel 240x100cm

Voor de grote gezinnen of juiste grotere vrienden groepen, ben je aangewezen op de hartman tuintafel van 240cm. Hier kan je met 6 tot 8 personen royaal aan zitten eten. Mocht er toch extra bezoek komen en iedereen maakt een beetje plaats, dan moet 10 personen ook nog lukken. Deze 240cm lange Hartman concept tuintafel wordt standaard geleverd inclusief 3 inleg stenen,

Concept verstelbare tuintafel 180-240x100cm

Voor iedereen waarbij er soms meer bezoek komt, om vervolgens heerlijk bij jouw thuis lekker in de tuin te eten, is er de Hartman verstelbare tuintafel. De Hartman concept verstelbare tuintafel is in de basis 180cm lag en biedt daarbij plek aan 4 tot 6 personen. Maar deze kan je vergoten naar een lengte van 240cm. In het centrale gedeelte van de hartman tafel, komt er een extra tafelblad bij. Hierdoor creëren je extra zitplekken voor aan tafel.

Concept tuinset

Wil je een tuinset vormen met de Hartman concept als tuintafel, dan kan je eens kijken naar onze tuinstoelen. Veel gecombineerde tuinsets zijn die met de Hartman Sophie tuinstoelen of die van de Hartman Ayanna. Wil je liever verstelbare tuinstoelen zoals een recliner, denk dan eens aan de Hartman Alice.