• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Emperor

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hartman Emperor loungeset is een prachtige teak loungeset, met dikke hoogwaardige zit- en rugkussens. De Emperor is een stoel bank loungeset die je zelf kan samenstellen. De basis is een 3 zits lounge bank, met 2x een lounge stoel en een koffietafel. Maar mocht je het leuker vinden om 4x een lounge stoel op je terras te zetten, dan kan dat gewoon.

 

Hartman Emperor loungeset

De Hartman Emperor loungeset is gemaakt van teakhout, welke het keurmerk "Indonesian Legal Wood" heeft. Dit betekend dat het teak hout eerlijk verworven is. De loungeset Emperor is een echte eye catcher, waarbij de kussens lijken te zweven op het teakhout. De robuuste poten onder de loungeset maken hem erg stoer en geven hem een eigen karakter. De rugleuning wordt ondersteunt door een subtiel aluminium frame, waartussen teakhouten planken zijn geplaatst.

 

Teak loungeset Emperor

Hartman tuinmeubelen heeft meerdere teak loungesets in het assortiment, waardoor je naast de Hartman loungeset Emperor ook kan kiezen uit 3 andere teakhouten loungesets. Je kan ook een kijken naar de Hartman Limeira, Boa Vista of de loungeset Sao Luis. Het zijn allemaal hoogwaardige tuinmeubelen van een goede kwaliteit teakhout. Vergeet bij je bestellen niet om er nog loungeset bij te bestellen, zoals teak protector, beschermer en reiniger.