• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Hexagon

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hartman Hexagon tuintafel is een 6 hoekige tuintafel, waardoor hij uitermate geschikt is om met 6 personen er aan te eten. De Hexagon Hartman tuintafel is een mooie compromis als je geen keuze kunt maken tussen een ronde tuintafel en een rechthoekige tuintafel. Door zijn 8 hoeken oogt hij modern en strak, waarbij een ronde tafel soms minder modern kan over komen. Doordat het een 8 hoek is, houd je wel het gezellig karakter dat je iedereen kan aankijken tijdens het eten.

 

Hartman Hexagon tuintafel

De Hartman Hexagon tuintafel heb je in 3 verschillende soorten, waardoor je altijd wel een geschikte tuintafel kan vinden die op jouw terras past in de stijl die jij mooi vindt. Hierbij heb je 2 modellen met een teak houten tafelblad en 1 model met een kunststof tafelblad van HPL. Hieronder zullen we eerste de Hexogon tafelbladen bespreken en daarna de tafelframes die erbij passen.

 

Hartman Hexagon top 160 indonesian legal wood vintage brown

De Hartman Hexagon top 160 is gemaakt van Indonesian Legal Wood. Dit betekend dat het gebruikte teakhout eerlijk is verworven. De 160 staat voor de doorsnee van het tafelblad, deze is 160cm. Vintage brown is de kleur van het tafelblad. Vintage brown heeft een mooie bruine teak hout kleur, welke een warme sfeer geeft aan je tuinset. Wil je deze kleur behouden, dan moet je wel onderhoud plegen aan het tafelblad. Wij hebben de verschillende onderhoudsmiddelen in het assortiment. Denk daarbij aan teak protector, teak cleaner en teak beschermer, die de levensduur van je tafelblad aanzienlijk zal verlengen.

 

Hartman Hexagon top 160 indonesian legal wood light grey

Dit is hetzelfde tafelblad als hierboven beschreven, echter de kleur van het hout is anders. Het hout op deze tuintafel is een beetje grijs en komt overeen met teak hout wat al langer buiten heeft gestaan en onbehandeld is. Dan krijgt teakhout namelijk een grijze mooie kleur.

 

Hartman Hexagon top 160 HPL Italian Stone Grooved

De laatste in deze serie is het kunststof tafelblad. HPL staat voor High Pressure Laminate en is een hoogwaardig kunststof. HPL is weerbestendig, kleurvast, onderhoudsvrij en UV-bestendig. Het kan goed tegen warme verschillen en kan dus in de zomer, maar ook in de winter geruist buiten blijven staan. Al deze tafelbladen zijn ook te verkrijgen in een ronde vorm in de Hartman Provence tuintafel serie. Een 3e alternatief is de driehoekige Hartman Triangular tuintafel.

 

Hartman Hexagon tuinframe

Voor de Hexagon kan je dezelfde tuintafel frames gebruiken als die je onder de triangular tuintafel. Je hebt hierbij de keuze uit 3 verschillende soorten. De ronde, de driehoekige en de cross base. Afhankelijk welke stijl het mooiste is in jouw tuin, kies je voor 1 van deze 3. Hieronder vind je de opties uitgebeeld.