• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Limeira

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hartman Limeira loungeset is een prachtige verschijning voor op je terras in je tuin. Deze teak loungeset Limeira heeft echt klasse en een mooie natuurlijke warme uitstraling. De ronde vormgeving geven hem rust en de verticale teak planken bij de arm en rugleuning maken deze Limeira tot een zeer mooi design.De dikke comfortabele kussens zorgen er voor dat jij deze zomer heerlijk blijft zitten, wanneer het zonnetje schijnt. De kleur van de kussens matchen goed bij het teakhout en worden altijd bij de loungeset mee geleverd.

 

Hartman Limeira loungeset

De Hartman Limeira loungeset is een echte stoel bank loungeset, welke je zelf kan samenstellen. Je hebt namelijk de keuze uit een 2.5 -zits loungebank, een lounge stoel en een bijpassende koffietafel. Hierdoor ehb je zelf de keuze welke Hartman loungeset opstelling je gaat maken. Kies je voor 4x de lounge stoel of juist voor een combinatie lounge bank met stoelen. Gelukkig weet je dat je met Hartman tuinmeubelen altijd een goede keuze maakt. Ze maken als sinds 1968 tuinmeubelen, waarbij prijs kwaliteit voorop staat. Het gebruikte Teakhout op deze teak loungeset is van Indonesian Legal Wood, waardoor je weet dat je een eerlijke tuinset op je terras in je tuin hebt staan.

 

Hartman loungeset

Alternatieven van deze mooie Hartman Loungeset Limeira zijn er ook. In de teak hout collectie heb je 3 vergelijkbare tuinmeubelen die concurreren met de Limeira. Dit zijn de Hartman Emperor loungeset, de Hartman Boa Vista en de Sao luis. Stuk voor stuk prachtige teak loungesets.