• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Sao Luis

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hartman Sao Luis loungeset is helemaal modulair en dus zelf samen te stellen. Je kan er een klein loungeset van maken voor 2-4 personen, maar ook een uitgebreide loungeset voor 8-10 personen. Doordat je 3 individuele loungeset elementen universeel met elkaar kan koppelen, kan je hem zo groot maken als je zelf wilt. Je bent erg flexibel in je ontwerp, waardoor hij zich aanpast aan je terras en niet andersom. Je hebt de keuze uit de volgende modules: center, hoek en hocker. Hier kan je alle kanten mee op.

 

Hartman Sao Luis loungeset

De Hartman Sao Luis loungeset is modern en flexibel en past daardoor perfect bij deze zomer en deze tijd. Iedereen wilt flexibel zijn en met de Hartman Sao Luis loungeset kan je later ook nog eens variëren in je opstelling. Deze teak loungeset heeft een natuurlijk uitstraling door het teak hout. Het gebruikte hout is eerlijk en heeft het keurmerk: Indonesian Legal Wood. Hartman tuinmeubelen maakt als sinds 1968 tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en meer. Hierdoor weet je dat de kwaliteit goed is en dat er goed nagedacht is over het ontwerp en de constructie. Ondanks dat het een goede kwaliteit teak loungeset is, moet je wel onderhoud plegen. Natuur producten zoals hout, daar hebben wij onderhoudsmiddelen voor, zoals teak protector, teak cleaner en teak beschermer.

 

Hartman loungeset Sao Luis

De Hartman loungeset Sao Luis is een moderne verschijning in de teak loungeset collectie van Hartman. Een vergelijkbare loungeset aan Sao Luis is de Hartman Emperor. Deze oogt nog moderner en iets robuuster dan de Sao Luis. Kies je liever voor een stoel bank combinatie, dan moet je nog even kijken naar de Hartman Boa Vista of de Limeira.