Sophie

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hartman Sophie tuinmeubelen

De Hartman Sophie tuinstoelen en tuintafel zijn dit uitgeroepen tot trend product van het jaar. Met de Sophie in je tuin op je terras heb je direct trendy design in je tuin staan. Hartman heeft met de Sophie tuinmeubelen serie een mooie en sterke lijn gemaakt, die goed verkocht wordt. De slogan voor de Sophie tuinstoelen luid: we took our best and made it better. Hiermee refereren ze terug naar het jaar 1982, toen de eerste resin kunststof tuinstoelen en tuintafels uit de Hartman fabriek kwamen. Deze tuinmeubelen werden geproduceerd met een spuitgiettechiek en bestond dus uit 1 stuk kunststof. Vandaag de dag zien wij nog steeds de wel bekende witte hartman tuinstoelen en tuintafels staan op de terrassen en in de tuinen. Een bewijs, dat Hartman tuinmeubelen oerdegelijk zijn! Voor de Sophie is dat het uitgangspunt geweest en dat hebben ze verbetert, mooier gemaakt en zijn daarbij ook nog beloont met het trend product van het jaar.

Hartman Sophie tuinstoelen

De Hartman Sophie tuinstoelen, zijn de meest populaire Hartman tuinstoelen. Ze zijn voorzien van een kunststof kuip, welke je kan krijgen in verschillende kleuren. Hieronder vind je een aluminium frame welke in dezelfde kleuren te bestellen zijn. Er is gekozen voor een aluminium frame omdat dit sterk is, het roest niet en omdat het materiaal lekker ligt is. De Resin kunstsof kuip lijkt me logisch, waarbij er goed is nagedacht over de vormgeving. Er zit een voorgevormde ergonomische zit in de kuip, waardoor je zeer comfortabel zit. In de zitting vind je een uniek afwateringssysteem, voor de water afvoering van het regenwater. De Hartman Sophie tuinstoelen zijn dan ook 100% weer en water bestendig.

Sophie tuinstoelen varianten

De Hartman Sophie is heel erg popualir en daarom hebben ze extra modellen toegevoegd. Waarbij je in 2017 alleen nog maar nog kiezen uit een Sophie en een Sophie studio, is het nu veel uitgebreider. Hieronder een opsomming van de Sophie tuinstoelen:

 • Sophie element tuinstoel.
 • Sophie element armstoel.
 • Sophie pro element stapelbare tuinstoel.
 • Sophie studio tuinstoel.
 • Sophie studio armstoel.
 • Sophie element RVS armstoel
 • Sophie teak tuinstoel
 • Sophie studio teak armstoel.

Hartman Sophie tuintafel

De Hartman Sophie tuintafel is te verkrijgen is verschillende kleuren en afmetingen. Met uitzondering van de Sophie teak, zijn alle tafelbladen van HPL. Dit is een kunststof die krasvast is, weerbestendig, UV-bestendig en is de afkorting van High Pressure Laminate. Naast de traditionele Hartman tuintafels, heb je ook de kleinere bistro tafeltjes en de bijzettafels. Hieronder vind je een opsommige van de Hartman Sophie tuintafels.

Sophie tuintafel met een aluminium frame met HPL tafelblad

 •   68 x   68 cm 
 • 100 x 100 cm
 • 140 x   65 cm
 • 170 x   90 cm
 • 170 x 100 cm
 • 150 cm rond

Sophie tuintafel met een teak frame en een teak tafelblad

 • 180 x 90 cm
 • 170 x 100 cm
 • 240 x 100 cm /></li>
</ul>
<p><span></span></p>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span></span></h2>
<h2><span>Hartman Sophie Yasmani tuintafel</span></h2>
<p>Als laatste hebben wij nog de Hartman Sophie Yasmani tuintafel. Deze tuinhouten tuintafel heeft een stoer aluminium frame. Dit frame is in meerdere kleuren te krijgen. Wil je de Hartman Sophie Yasmani tuintafel kopen? dan ehb je de keuze uit 3 varianten:</p>
<ul>
<li>180 x 90 cm</li>
<li>240 x 100 cm</li>
<li>300 x 100 cm</li>
</ul>
<h2>Hartman Sophie tuinset</h2>
<div>Ben je gewoon opzoek naar de complete Hartman Sophie tuinset? kijk dan eens even tussen alle <a title=Hartman tuinsets of op deze pagina uiteraard.

Hoeveel tuinstoelen passen er om een tuintafel?

Een Hartman Sophie tuinstoel is vrij breed, namelijk 62 cm. Alleen de Stapelbare variant is smaller, namelijk 49 cm. De Lengte van de tuintafel deel je door de breedte van de tuinstoel en dan weet je hoeveel mensen er om de tuintafel kunnen zitten. Als voorbeeld:

Tuintafel van 170 x 90 cm
170 / 62 = 2,7 stoelen per zijde.
Aan de kopse kan kan je dan ook nog ieder 1 stoel kwijt.

Aan een tuintafel van 170 cm, kan je dus met 4 tot 6 mensen dineren.