• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Triangular

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hartman Triangular tuintafel is een zeer gezellig en mooie tuintafel, waar je deze zomer met vrienden en familie lekker aan kan dineren, borrelen of even een spelletje kan doen. De Hartman Triangular is een driehoek met mooie ronde lijnen. Met een afmeting van 170x170x170 kan je met 6 personen goed aan dineren. De tuintafel Triangular heeft genoeg te bieden aangezien je de keuze hebt uit 5 verschillende tafelbladen en 2 verschillende tafelframe. Je kan dus je eigen tuintafel helemaal samenstellen zoals jij hem wilt hebben.

 

Hartman Triangular tuintafel

De tuintafel Triangular heb je in 2 materialen, namelijk in het teak hout en in het HPL. Het teakhouten tafelblad heb je in classic FSC teak, maar ook in het Indonesian legal wood. Hierbij heb je nog de verschillende designs van de tafelbladen. Het HPL tafelblad is van High Pressure Laminate. Dit is ene kunststof, wat weerbestendig is, kleurvast, UV-bestendig en daarbij goed tegen temperatuur verschillen kan. Hierdoor kan je hem in de zomer en winter buiten laten staan en is het 100% onderhoudsvrij.

Triangular top 150x150x150 classic design FSC teak

Het meest verkochte tafelblad is het Classic Design. De mooie ronde lijnen van de driekhoek lopen symetrisch met de tafelblad slides waar de Triangular mee is opgebouwd. Het gebruikte hout is FSC teakhout, waardoor je weet dat je een goede kwaliteit hout hebt, wat wordt gebruikt.

Triangular top 170x170x170 zeus Indonesian Legal Wood

De Triangular top 170 ZEUS van Indonesian Legal Wood oogt wat strakker dan de classic. De houten slides van het tafelbvlad zijn aan de binnen zijde recht, waardoor hij strakker en moderner oogt. Door het keurmerk Indonesian Legal Wood weet je zeker dat je eerlijk teakhout hebt, wat wordt gebruikt voor je Hartman tuintafel. Het is een mooie match met bijvoorbeeld de cross base of de triangular base. De 170cm biedt plek aan 6 personen.

Triangular top NEW design FSC teak 170x170x170

De Triangular NEW design, heeft een FSC teak tafelblad, welke in een mooie patroon is neergelegd. Het is totaal iets anders dan de traditionele teak tuintafels die je bij iedereen in de tuin op het terras ziet staan. Het patroon is opgedeeld in 3 gelijke stukken, waar je met 6 personen heerlijk aan kan dineren buiten op je terras.

Triangular top classic design FSC teak 170x170x170

De Triangular classic 170 is gelijk aan die van de classic 150cm echter dan een slag groter. heb je meer ruimte of eet je vaak met grotere gezelschappen buiten op je terras, dan kies je voor de Triangular 170cm Dit tafelblad is ook weer voorzien van het FSC keurmerk, waardoor je weert dat je eerlijk en goed teakhout hebt.

Triangular top HPL grooved 180x180x180

Het enige kunststof blad in deze serie is de Triangular top HPL grooved 180x180x180. Deze is gemaakt van HPL en is een duurzaam en slijtvast materiaal. HPL wordt voor verschillende doeleinde gebruikt, zowel indoor als voor outdoor. Op het HPL tafelblad zit een mooie patroon gefreesd die de Triangular nog eens extra benadrukt.

Hartman Triangular frame

Voor deze Hartman tuintafels kan je kiezen uit 2 verschillende soorten tafelframe die onder de tafelbladen passen. Je kan namelijk kiezen uit de cross base, dit is een kruis frame, welke bestaat uit 3 aluminium palen de cross op elkaar staan en een stabiel frame bieden. Of je kan kiezen uit de Triangular base. Dit is een tafelframe die in de zelfde vormgeving is ontwikkelt als het tafelblad. Hij is driehoekig, met ronde vormen, hierdoor past hij zeer mooie bij de classic tafelbladen uit deze serie.

Hartman Triangular alternatieven

Weet je niet zeker of dit nou het type is wat je wilt hebben, dan zijn er 2 alternatieven die in dezelfde stijl ontworpen zijn. de vormgeving is alleen anders, zoals rond of achthoekig. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Hartman Provence tuintafel of de Hartman Hexagon tuintafel.