Keter

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Keter

KETER is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten en marketeers van consumenten producten op basis van kunststof-hars voor in huis of in de tuin. Keter is een one-stop-shop voor kuntstof tuinmeubelen & opbergmogelijkheden, bedrijfs producten en meubels en meer. Keter outdoor gelooft sterk in het verbeteren van het dagelijks leven.

Met een uitgebreid productportfolio, richt Keter outdoor zich op het maximaliseren van de ervaring van de consument door middel van inzicht in de door de consument gedreven innovatie en door het aanbieden van een breed scala van aantrekkelijke en functionele huishoudelijke productcategorieën . Dat omvat: Keter tuinmeubelen, Keter loungesets, Keter outdoor opbergdozen en nog veel meer.

Gesupport door de excellente operationele kracht van Keter, gerenommeerd wereldwijde supply chain management, klantgerichtheid en reeks strategische business units, streeft Keter outdoor ernaar om makkelijk zaken te doen, terwijl aan de strengste eisen van de klanten worden voldaan.

Keter outdoor producten zijn internationaal erkend met product patenten en design awards zoals de : Red Dot Design Award (2010 , 2011 & 2013), ID Annual Design Review (2010) en de DIY Product van het Jaar (2010).

Keter outdoor is een trots lid van Keter Holdings Ltd , een wereldwijde onderneming voor meer dan 60 jaar. Met 29 fabrieken in Israël , Europa en de Verenigde Staten en een breed scala aan producten die worden verkocht in meer dan 90 landen wereldwijd.

Keter’s ambitie voor productinnovatie is een blijk van haar inzet voor product leadership, en streeft ernaar om waarde te creëren voor haar klanten en de consument.

Loungeset.nl is een officieel geautoriseerde Keter Outdoor tuinmeubelen dealer. Voor vragen of advies over een Keter Outdoor product kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 035-8200321 of mailen naar info@loungeset.nl.