Kettler

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Kettler

Kettler loungesets & tuinmeubelen

Trends herkennen en trends zetten. Al ruim 60 jaar is Kettler kenmerkend voor de vrijetijdsmarkt met baanbrekende productoplossingen voor o.a. tuin en lounge meubels. Kettler loungesets en tuinmeubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd in Duitsland. Hierdoor kan Kettler de kwaliteit perfect waarborgen van hun loungeset producten en staan zij garant voor de kwaliteit. Dit is ook terug te zien in de garantie van Kettler. Het merk Kettler staat vandaag de dag synoniem voor innovatie en kwaliteit.
Wij zijn een officieel geautoriseerde Kettler loungeset en tuinmeubel dealer.

 

De loungeset en tuinmeubel collectie van Kettler hebben een duidelijke belijning en met hun harmonische kleurencombinaties toveren zij een elegant beeld op elk terras. Beleef het nu in uw eigen tuin. Want met de Lounge meubelen van Kettler verandert ieder terras in een stijlvolle lounge.

Harmonische combinatie van klassieke elementen en moderne look overtuigen een leven lang. Kettler loungesets, tuinsets en tuinmeubelen creëren pure rust en ontspanning in heerlijke harmonie. In de comfortabele lounge meubelen van Kettler beleeft u vakantie op het eigen terras, dag in, dag uit!

 

Bekijk het hele assortiment Kettler loungesets

Wilt u hoogwaardige loungesets, tuinmeubelen en/of tuinsets kies dan bij ons voor de collectie van Kettler. De loungeset en tuinmeubel producten worden in Duitsland geproduceerd. Hierdoor kan er snel geleverd worden en zijn de producten van hoogwaardige kwaliteit.

 

De voordelen bij het bestellen bij ons
Wij bieden uw Kettler loungeset of tuinmeubel binnen 3 werkdagen aan. Wij zijn de “nummer 1” geautoriseerde tuinmeubel dealer van Nederland en de verzending is gratis. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u telefonisch contact met ons op nemen of een email sturen. 

 

Loungeset.nl koopt rechtstreeks in bij Kettler. Bent u opzoek naar een bepaald type Kettler loungeset of tuinmeubel en ziet u hem niet bij ons in het assortiment? Neem dan contact met ons op.