1164081127067446
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Laagste prijs garantie

Wij houden altijd onze concurrenten goed in de gaten en daar stemmen wij onze prijzen op af. Door onze grote inkoopvoordelen kunnen wij deze garantie bieden. Mocht je toch elders een lagere prijs zien, meldt dit aan ons, dan zullen wij kijken of wij hierin mee kunnen gaan. Hierbij moet het voldoen aan de onderstaande voorwaarden.

Exact hetzelfde product

Het product moet exact hetzelfde zijn. Dit zullen wij voor je controleren. Mocht het niet exact hetzelfde zijn, dan zullen wij onderbouwen waarin het product verschilt.

All in prijzen

Het moet hier gaan om complete prijzen, dus inclusief, btw, verzending en eventuele andere bijkomende kosten. Bij veel concurrenten worden in het bestelproces nog extra verzendkosten gerekend. Ook moet het om de hele bestelling gaan en niet om slechts 1 product uit je bestelling.

Online bewijs

Je moet het online kunnen bewijzen en het moet ook online te bestellen zijn bij een webwinkel. Het is dus niet mogelijk om winkelprijzen te vergelijken met onze online prijzen.

Nieuwe producten

Het gaat hierbij altijd om nieuwe producten, welke nieuw in de verpakking zitten. Wij kunnen niet mee gaan als het product wordt vergeleken met een tweedehands product of een retour product of een product welke uit de verpakking is of een showroommodel of een andere dergelijk product wat door “omstandigheden” in prijs gedaald is.

Nederland

Wij verzenden alles vanuit Nederland, dus wij vergelijken altijd de Nederlandse prijzen. Woon je bijvoorbeeld in België, dan vergelijken wij het met de Nederlandse prijs + de verzendkosten naar België. Wij vergelijken het dan niet met Belgische online aanbieders.

België

Belgische comsument verwijs ik door naar Loungeset.be of Designmeubelen.be. Op deze webwinkels vindt je de aangepaste prijzen, voor onze Belgische consumenten.

Tijdspad

Je moet voordat je jouw bestelling ontvangt, kenbaar maken dat je het ergens anders goedkoper heeft gezien.

Tijdelijke aanbiedingen, acties, outlet, uitverkoop

Gedurende het jaar zijn er ook tijdelijke acties bij concurrenten. Dit kan een gerichte actie zijn op 1 of meerdere producten welke 1 a 2 weken geldig is of het kan een uitverkoop zijn. Bij een uitverkoop is de voorraad schaars, en door deze laatste paar producten extra goedkoop te prijzen, hopen ze er sneller vanaf te kunnen.

1 wederpartij

Koop je 4 producten, welke bij 4 verschillende websites per individueel product goedkoper zijn, dan kiezen wij maar 1 partij uit. Je mag kiezen welke concurrent en welk product wij moeten meenemen in de vergelijking. Het is dus niet mogelijk om:

  • Voor product 1 concurrent A te kiezen.
  • Voor product 2 concurrent B te kiezen.
  • Voor product 3 Concurrent C te kiezen.