Filteren

Allibert ligbed

De mooiste ligbedden om te ontspannen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Allibert ligbed

Allibert ligbed

Bent u opzoek naar een Allibert ligbed om lekker in de tuin te liggen? In deze categorie vind je het gehele assortiment met ligbedden van Allibert tegen scherpe prijzen. Een Allibert ligbed is gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn hierdoor onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Tevens zijn ze licht, waardoor ze makkelijk in de tuin te verplaatsen zijn. De Allibert Daytona is het meest bekende bed en heeft een lekker dik kussen dat lekker ligt. Je kan het ligbed zowel buiten als binnen gebruiken. 

 

Kussens op het Allibert ligbed

De kussens van de ligbedden worden altijd meegeleverd en hoe je er dus niet los bij te bestellen. Het kussen is lekker dik, waardoor je comfortabel ligt. De kussens dienen met een regenbui binnen gelegd te worden.

 

Heerlijk ontspannen op het ligbed in de zon in je tuin of aan het zwembad. Lekker languit in de zon en even in slaap vallen. Of ga je liever een boek lezen? Dat is geen enkel probleem met de verstelbare rugleuning die standaard op het Allibert Daytona ligbed zit. De Daytona past prachtig bij één van de andere Allibert graphite loungesets.