• Laagste prijsgarantie
 • Snelle levering

Loungeset outlet

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

8 producten

 1. Speciale prijs  1.399,- Normale prijs € 1.649,00
  Waardering:
  100%
 2. Speciale prijs  1.399,- Normale prijs € 1.649,00
  Waardering:
  100%
 3. Speciale prijs  1.895,- Normale prijs € 3.499,00
 4. Speciale prijs  2.749,- Normale prijs € 3.499,00
 5. Speciale prijs  539,- Normale prijs € 729,00
  Waardering:
  100%
 6. Speciale prijs  639,- Normale prijs € 999,00
  Waardering:
  93%
 7. Speciale prijs  1.199,- Normale prijs € 1.599,00
  Waardering:
  80%
 8. Speciale prijs  1.199,- Normale prijs € 1.599,00
  Waardering:
  100%
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

8 producten

Loungeset outlet

In deze loungeset outlet vind je een goedkope loungeset die bij je past. De collectie van deze outlet wordt speciaal door ons geselecteerd. Er worden continue nieuwe aanbiedingen aan toegevoegd. Let wel op; alle aanbiedingen zijn tijdelijk. Zie jij de set die je wilt in de loungesets outlet staan? Wacht dan niet tot het te laat is, het kan zijn dat de set er morgen niet meer tussen staat. Maar dat geldt andersom ook. Heb jij een mooi tuinmeubel gevonden op onze webshop, bekijk dan altijd even de loungeset outlet en de pagina loungeset aanbieding om er zeker van te zijn dat jij geen mooie korting misloopt.

Onze kortingen zijn gebaseerd op de inkoopprijs. Wij hanteren een standaard % marge op de inkoopprijs. Wanneer wij grote inkopen doen bij onze leverancier, kunnen wij soms korting krijgen. Hierdoor dalen voor ons de inkoopkosten en dat resulteert in goedkope loungesets voor jou! De kortingen op de loungesets in de outlet kunnen oplopen tot wel 50%. De loungesets uitverkoop is dus zeker een kijkje waard.

 

Loungeset outlet = 100% goede service

Voordeliger betekent in dit geval niet dat het product en de service ook minder zijn. De loungeset aanbieding die je tegenkomt, heeft dezelfde kwaliteit en wordt geleverd met dezelfde service als de andere tuinproducten die je op deze site tegenkomt. Het enige verschil is dat deze producten tijdelijk enorm voordelig zijn. Elke loungeset uit onze outlet collectie wordt gratis bij je thuisbezorgd, zoals je van ons gewend bent. Heb je vragen over één of meerdere producten uit onze loungeset outlet, dan horen wij dit graag van je. Je kan ons bereiken op ons telefoonnummer of je kan ons bereiken via de mail.

 

Wat je allemaal in de loungeset outlet kan vinden

In de loungeset outlet rubriek vind je een aantal zeer voordelige loungesets. Deze selectie is speciaal voor jou gemaakt. De aanbiedingen die je hier vindt komen uit het totale online assortiment en bevatten zowel loungebanken en -stoelen als complete hoek loungesets. Naast loungesets kan je hier ook aanbiedingen vinden van onder andere tuinsets, parasols, tuinbanken, tuinstoelen, bloembakken andere gerelateerde tuinproducten.