Filteren

Dining loungeset

Gekozen filters:
  1. Soort loungeset
    Dining loungeset

3 resultaten in Dining loungeset

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Dining loungeset

Dining loungeset, ook wel lounge dining sets genoemd, is een combinatie van een loungeset met een tuinset. Het is een dining set voor buiten, echter biedt het veel meer comfort dan een tuinset. Dikke comfortabele kussens, waar je op kan zitten of liggen, in combinatie met een tuintafel. Deze combinatie zorgt voor lange gezellige dagen in de tuin, op je terras of onder je overkapping. Vooral voor (jonge) gezinnen is een dining loungeset ideaal.

Dining loungeset

Een dining lounge brengt het beste van 2 werelden samen: comfort en gezellig met familie en of vrienden buiten dineren. Want dat is toch wel 1 van de leukste dingen in de wereld, tijd doorbrengen met vrienden en/of familie. Je kan echt uren doorbrengen in een lounge diningset, doordat je geniet van de comfortabele kussens. Daarbij is de dining loungeset niet alleen bruikbaar voor dineren, maar ook voor: werk, huiswerk, spelletjes, kleuren, borrelen en nog veel meer. Hieronder nog enkele details, waarom je voor een dining loungeset moet kiezen:

Dining loungeset, heeft een hoger zitcomfort

In een dining loungeset zit je iets hoger, dan in een loungeset tuinbank. Dit verschil is enkele centimeters, maar maken zeker het verschil. Bij een lounge dining set zit je ongeveer op een hoogte van +- 45 cm. Dit is ongeveer even hoog als een tuinstoel. Een loungeset heeft namelijk vaak een hoge van ongeveer 40 cm. Deze 5 cm is een enorm verschil.

Dining loungeset, heeft een hogere rugleuning

Een dining loungeset heeft altijd een hogere rugleuning. Dit komt omdat je er wat rechtop in zit, waarbij je rug meer ondersteunt moet worden. Deze ondersteuning is erg prettig. Jonge ouders tot 65+ zijn enthousiast over het heerlijk zitcomfort en de bruikbaarheid van een lounge dining set. Een dining lounge is absoluut een goede keuze en misschien wel de betere keuze, omdat deze breder inzetbaar is en daarbij een heerlijk zitcomfort biedt.

Een dining loungeset heeft meer te bieden

Een dining lounge of een lounge dining set heeft zoals je leest heel veel te bieden. Wij denken zelfs dat het meer te bieden heeft dan veel andere tuinmeubelen, en wel om het volgende:

  • Het zitcomfort is zeer goed en prettig, omdat je rug goed ondersteunt wordt.

  • Je kan er in lounge, maar ook dineren, werken, spelletjes spelen of borrelen.

  • Door de zithoogte, kan je veel makkelijk in en uit je lounge dining stappen.

  • Hij zit prettig voor jong en oud.

  • Het is een set voor het hele gezin. Iedereen kan op en rondom de lounge dining zijn ding doen.

Dining loungeset aanbieding

Je weet nu waarom je een dining lounge aanbieding moet kopen. Je koopt hem niet alleen voor jezelf, maar je koopt hem ook voor je gezin, familie en/of vrienden. Hij nodigt uit, om met meerderen plaats te nemen. Dan is het nog zoeken naar de dining lounge aanbieding. Loungeset.nl biedt deze aanbiedingen, met een korting en een goedkope sale prijs. Je kan op loungeset.nl makkelijk op prijs verfijnen. In elke prijsklasse vind je wel een dining loungeset aanbieding met een mooie korting.

Wat is een lounge dining set?

Een lounge dining set of dining lounge kun je onderverdelen in 2 soorten:

  • Hoek lounge dining + tuintafel.

  • Stoel bank lounge dining + tuintafel.


Hoek lounge dining set
De meest populaire van deze 2 is de hoek lounge dining set. Deze heeft vaak een L-shape. Hierbij heb je een lange en een korte zijde. Hierbij is het belangrijk of je voor een opstelling links of opstelling rechts gaat. In veel gevallen is de lange zijde +- 255 cm en de korte zijde 205 cm. Maar dit kan varieren per model.

Stoel bank lounge dining set
Deze set bestaat vaak uit 2 comfortabele lounge dining stoelen met een lounge dining tuinbank + een tuintafel. Bij een stoel bank lounge dining is alles meer op comfort gericht. Deze kussens zijn dikker en de zit verhoudingen zijn ook meer gericht op comfort.

Lounge dining set wicker

Een lounge dining set van wicker is een mooie aanbieding. Wicker is onderhoudsvrij en kan goed in de regen buiten blijven staan. Een wicker lounge dining set heeft vaak een tuintafel met een glazen tafelblad of een tafelblad van polywood. Garden Impressions heeft veel lounge dining sets aanbiedingen van wicker. Wil je meer kwaliteit, kijk dan even bij taste by 4 Seasons of naar een 4 Seasons Outdoor lounge dining set van wicker.

Volle ontspanning in een van onze loungesets!