Filteren

Kunststof loungeset

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Kunststof loungeset

Kunststof loungeset

Een goedkope kunststof loungeset kopen? Wij hebben altijd wel een leuke loungeset aanbieding met een mooie korting. Het voordeel van een loungeset van kunststof is, dat het geschikt is voor alle weersomstandigheden, geen onderhoud vraagt en over het algemeen zijn deze loungesets goedkoop.

Kunststof hoek loungeset

Zoek je een kunststof hoek loungeset voor in je tuin op je terras, dan hebben wij veel keuze. Bekende tuinmeubelmerken zoals Allibert en Keter zijn sterk in hoek loungesets van kunststof. Deze tuinmeubel merken zijn goedkoop, doordat ze efficiënt geproduceerd worden. Je krijgt je kunststof hoek loungeset dan ook als een eenvoudig bouwpakket binnen.

Kunststof chaise longue loungeset

Lekker languit op je chaise longue loungeset, dan is het echt genieten geblazen! Keter en Allibert zijn de bekendste kunststof tuinmeubelen merken van Nederland en België en zijn sterk in het maken van moderne kunststof tuinmeubelen. Daarom zijn wij ook de tuinmeubelenwinkel voor je chaise longue loungeset van kunststof.

De kunststof tuinmeubel merken

Iedereen kent de kunststof tuinmeubelen van Hartman. Hartman is de nummer 1 in Nederland en België als het aankomt op naamsbekendheid. Op de 2e plek staan de Allibert kunststof tuinmeubelen. De 3e plek wordt afgesloten met Keter kunststof tuinmeubelen. Loungeset.nl biedt het complete assortiment aan van deze tuinmeubel merken als officiële merken dealer. Bij de Blokker, Wehkamp en Fonq kun je ook terecht, echter bij ons geniet je van de volledige garantie en de officiële service van de after sale. Mocht er iets mis zijn, na je aankoop.

Allibert kunststof loungeset

Allibert is het tuinmeubel merk als je opzoek bent naar een kunststof loungeset. De Allibert kunststof loungeset collectie is groot. Je vindt hier veel stoel - bank loungeset combinaties, maar ook kunststof hoek loungesets. Een grijs/ granieten kunststof loungeset of een cappuccino kunststof loungeset is hier zo gevonden.

Keter kunststof loungeset

Keter kunststof tuinmeubelen zijn kwalitatief wat beter dan Allibert. Een kunststof Keter loungeset is van steviger plastic, waarbij ook de verbindingen en de constructie, sterker eruit zien. Deze tuinmeubelen worden als bouwpakket geleverd en zou je dus zelf nog in elkaar moeten zetten.

Grote en kleine kunststof loungesets

Wij zijn de loungeset tuinmeubelen winkel van Nederland en België, waardoor wij voor de grote en kleine tuin of voor op je balkon wel een kunststof loungeset in de collectie hebben. Wij hebben dit onderverdeeld in zitplekken. Dit begint bij 2-zitplaatsen tot 5-zitplaatsen. Zoek je een stoel - bank lounge, kijk dan bij de 4 persoons kunststof loungeset Ga je groter, dan kom je bij 5 persoons hoek loungeset of meer uit.

Onderhoud

Kunststof tuinmeubelen hebben geen onderhoud nodig. Het is hard plastic en dit gaat niet rotten of schimmelen. Een kunststof loungeset kan je in alle weersomstandigheden buiten laten staan, alleen de kussens moet je wel naar binnen halen. Kunststof kan wel uitdrogen en verkleuren, wij raden daarom een beschermhoes aan + een wicker protector. Dit laatste is een soort zonnebrandcrème voor je tuinmeubelen.

Wil je onderhoudsvrije tuinmeubelen, kies dan een kunststof loungeset.

Volle ontspanning in een van onze loungesets!