Filteren

Taste by 4 Seasons loungeset

Gekozen filters:
  1. Merk
    Taste by 4 Seasons

5 resultaten in Taste by 4 Seasons loungeset

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Taste by 4 Seasons loungeset

Taste by 4 Seasons loungeset

De hele Taste by 4 seasons loungeset collectie vind je in deze categorie. Wij bieden u de mooiste tuin en wicker loungeset aanbiedingen. Gratis verzending, laagste prijsgarantie en ons webshop keurmerk, garanderen een fantastische koopbeleving op loungeset.nl

Taste by 4 seasons loungesets zijn modern en helemaal van deze tijd. Het comfort is van een zeer hoog niveau, even als de afwerking en de gebruikte materialen. Elke loungeset van taste bij 4 seasons is onderhoudsvrij, waardoor deze alle 4 de seizoenen buiten kan staan. Dit is altijd het uitgangspunt bij taste by 4 seasons en daarom testen zij veel en gebruiken ze kwaliteitsproducten. Het frame van de loungesets worden opgebouwd uit aluminimum aangezien dit niet roest, ligt is en erg stevig. Het gevlochten wicker om de loungeset heen is ook van een hoge kwaliteit, waardoor deze sterke uv stralingen aan kan van de zon, zonder dat dit de kleur aantast van het wicker. 

Taste by 4 seasons besteed ook veel tijd aan het design van hun loungeset. Hierbij houden zij nauwlettend de markt in de gaten en komen ze elk jaar met een nieuwe collectie die aan de vraag voldoet. Zo heeft Taste by 4 Seasons een hele mooie collectie wicker loungesets, zowel voor een groot terras, als voor een kleiner terras. Ook vind je op de Taste by 4 seasons loungesets dikkere kussens met meer comfort en door het gebruik van nieuwe technieken drogen de zitkussen nu nog sneller na een regenbui.

Ga je een Taste bij 4 seasons loungeset kopen, dan haal je echt een stuk kwaliteit in je tuin. Je gaat hier gegarandeerd vele jaren plezier op beleven!

Taste by 4 seasons loungeset comfort

Het comfort van een taste by 4 seasons loungeset vind je terug in verschillende elementen. De kussens van de loungeset spelen hier een grote rol in. Taste by 4 seasons levert loungesets met dikke zit en rugkussens. Deze kussens zijn dikker dan een standaard loungeset, voor meer zit comfort. Daarnaast zijn deze kussens weerbestendig. Door het toepassen van revolutionaire technieken houden de kussens het vocht niet vast, maar loopt het er doorheen, waarna deze weer snel droog zijn. Onderhoudsvrij is het derde element die de loungesets van taste by 4 seasons zo comfortabel maken. De loungesets hebben een aluminium frame met daar omheen kunststof wicker. Hierdoor is de Taste by 4 Seasons loungeset onderhoudsvrij en kunt u dus maximaal genieten.

Volle ontspanning in een van onze loungesets!