Filteren

Teak loungeset

Gekozen filters:
  1. Materiaal
    Teak

4 resultaten in Teak loungeset

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Teak loungeset

Teak loungeset

Teak loungesets vind je bij dè loungeset tuinmeubelen winkel, Loungeset.nl. Een teakhouten loungeset is gemaakt van hardhout, en worden over het algemeen geproduceerd in Indonesië. Wij hebben veel keuze in teak loungesets hieronder het assortiment aan teak houten lounge tuinmeubelen voor in je tuin op je terras.

Teak hoek loungeset

Een teak loungeset koop je vaak in een hoek opstelling. Een hoek loungeset van teak is vaak modulair, waarbij je dus ook nog je hoekopstelling kan uitbreiden. Hierdoor kan je ook makkelijk een grote hoekopstelling maken als je een groot terras hebt. Gebruik onze verfijningen om je hoek loungeset van teak te vinden.

Teak chaise longue loungeset

Een chaise longue loungeset van teak past op een klein terras, patio of balkon. De chaise longue loungeset worden steeds populairder en teak ook in het teakhout. Het assortiment is trendy en leuk. 4 Seasons Outdoor is een tuinmeubelmerk welke meerdere teakhouten loungesets in het assortiment heeft. Klik op chaise longue loungeset van teak, om het assortiment te bekijken.

Stoel - bank loungeset van teak

Heb je een zonnig terras, waar je ruimte hebt voor een comfortabele stoel bank loungeset van teak ? Wij hebben het voor je. Hartman, 4 Seasons Outdoor, Exotan enkele tuinmeubel merken, welke leuke teakhouten stoel bank loungesets in het assortiment hebben. Klik op stoel bank loungeset teak voor het overzicht aan stoel-bank loungeset van teakhout.

Teakhouten loungeset aanbieding

Een teakhouten loungeset aanbieding heb je in verschillende prijsklasses. Een teakhouten loungeset aanbieding vanaf € 1000,- is mogelijk. Maar wil je een loungeset van een goede kwaliteit teak, reken dan op een teak loungeset aanbieding vanaf € 2500,-. Het voordeel is dat de betere tuinmeubel merken zoals Hartman, 4 Seasons Outdoor, Suns en Exotan deze teakhouten loungeset aanbiedingen hebben. Deze tuinmeubelmerken hebben goede kussens, goede garanties en hebben een nette service garantie.

Teak certificering

Alle teakhouten tuinmeubelen hebben een certificering, dat geldt ook voor de teakhouten loungesets van loungeset.nl. Deze certificeringen zijn goed voor het behoud van een goed bosbeheer. Met het produceren van teakhouten loungesets, wordt er hout gekapt en gerecycled. Door eisen die de certificaten stellen is er een goede balans tussen kappen, beplanten en recyclen.

FSC teak

Het Forest Stewardship Council = FSC is opgericht in 1993 in Toronto, Canada. Het is een initiatief van milieuorganisaties en wordt wereldwijd door 53 landen vertegenwoordigt. FSC zorgt voor een duurzaam bosbeheer en let daarbij op 3 hoofdpijlers:
- Ecologische invloeden.
- Sociale invloeden.
- Economische invloeden.
Wanneer dit in balans is, mag het hout gebruikt worden en wordt het ook voorzien van dit certificaat.

Indonesian legal wood.

Indonesian Legal wood = SVLK/V-legal certificaat en is een certificering, welke handel van illegale houtkap tegen gaat. Voordat de teakhouten loungesets verscheept worden, worden de containers gecontroleerd en moet er aangetoont worden waar het teak vandaan komt. Kunnen ze dit niet, is het illegaal gekapt hout en mag het niet verscheept worden.

Loungeset van teak onderhoud

Heb je een teak loungeset, dan raden wij aan om deze wel goed te behandelen. Geef elk jaar je teakhouten loungeset een beetje liefde en aandacht, dan heb je de kans dat zo’n hardhouten lounge je hele leven meegaat. Je kan teak het beste onderhouden, door het te behandelen met een teakolie. Wij hebben verschillende onderhoudsmiddelen voor je teakhouten loungeset.

Teak behandelen

Je teak loungeset behandelen kan met een teakolie, zoals teak protector of teak shield. Hiermee zorg je dat vocht niet in het hout kan dringen. Ook vuil, aanslag, algen en mos hebben zo minder kans om het teakhout in te dringen. Ons advies is om dit minimaal 1x per jaar te herhalen. Geef wat extra aandacht bij de teak verbindingen, hier blijft vaak vocht staan en dat ik slecht voor het hout.

Teakhout vergrijzen

Wil jij graag dat je teak loungeset vergrijst, dan wordt er aangegeven dat je hem juist niet moet behandelen met een teakolie, omdat dit proces dan sneller gaat. Dit klopt, maar maakt hem ook kwetsbaar. Het advies is om hem dan 2x per jaar met een teak reiniger schoon te maken. Zo vergrijst hij wel, maar hebben algen en mos minder kans om in het teak te groeien. Een alternatief is het gebruik van instant grey. Dit is een grijze teak olie, welke je teak loungeset meteen die grijze look geeft.

Teak herstellen

Zitten er teak scheuren in je teak loungeset, dan moet je het teak herstellen. Dit kan met een teak hersteller. Dit is een soort kneedbaar hout, wat je in de scheuren kan stoppen. Daarna licht opschuren en je teakhouten loungeset er weer als nieuw. Teak is een natuurlijk materiaal, dus kan altijd na aankoop gaan werken.

De teakspecialist

Heb je vragen over teakhouten tuinmeubelen, je eigen teak loungeset of vragen zoals Teak schoonmaken met groene zeep? Neem contact op met Loungeset.nl, wij zijn de teakspecialist met honderden teakhouten tuinmeubelen in ons assortiment. Als verkoper kennen wij dit hardhout als geen ander en is de teakspecialist dus makkelijk te vinden.

Bekijk nu makkelijk in onze webwinkel alle teak loungeset.

Volle ontspanning in een van onze loungesets!