Filteren

Wicker loungeset

Gekozen filters:
  1. Materiaal
    Wicker vlechtwerk

5 resultaten in Wicker loungeset

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Wicker loungeset

Wicker loungeset

Wicker loungeset kopen voor in je tuin op je terras? Loungeset.nl heeft het grootste wicker loungeset assortiment in Nederland en België. In de Benelux zijn wij de tuinmeubelen winkel, als je opzoek bent naar een wicker loungeset. Eenvoudig je loungeset vinden die voldoet aan je eisen, kan door je zoekopdracht te verfijnen op kleur, prijs, zitplaatsen, materiaal of een van de andere selecties. Vragen? neem contact met ons op, zodat 1 van onze tuinmeubel specialisten je perfect kan helpen met het zoeken naar je wicker loungeset.

Wicker loungeset outlet

De wicker loungeset outlet heeft alles wat je nodig zoekt, als je opzoek bent naar wicker loungeset aanbiedingen. Een koopje is hier zo gevonden, aangezien je voor ongeveer € 299,- al een mooie wicker lounge set hebt. Kortingen kunnen oplopen tot 70%! In de outlet vind je van meerdere tuinmeubelmerken de scherpste prijzen, dus dat is dubbel genieten deze zomer. Eenvoudig de outlet vinden binnen je eigen budget, verfijn op prijs en vind daar je eigen wicker loungeset outlet.

Loungeset wicker

Een heerlijke Wicker hoek loungeset, geeft van nature al een een gezellig sfeer. Wicker lijkt op het natuurlijk rotan, maar het is een kunststof, waardoor het geschikt is voor alle weersomstandigheden en het geen onderhoud nodig heeft. Het gevlochten wicker heb je in 3 soorten: plat, halfrond en rond. Lees hier meer over bij “wat is wicker”.

Loungeset wicker is gelijk aan het wicker van andere tuinmeubelen. Bovenop zo’n loungeset van wicker, vind je comfortabele kussens, aangezien dit beter is voor het vlechtwerk en het zitcomfort verbeterd.

Aanbieding wicker loungeset

Aanbieding wicker loungeset, er is altijd wel een aanbieding in de categorie wicker loungesets op Loungeset.nl. Als de loungeset tuinmeubelen winkel van Nederland en België zijn wij dé plek in de Benelux als het gaat om een aanbieding wicker loungeset. Hieronder meer over goedkope en de outlet wicker loungesets.

Goedkope wicker loungeset

Een goedkope wicker loungeset kopen? Wij hebben het grootste lounge set assortiment aan goedkope wicker loungesets van Nederland en België. Hoe herken je een goedkope wicker loungeset?

Een goedkope wicker loungeset kan je al kopen voor ongeveer € 299,-. Verwacht kussens van ongeveer 8 cm dik en een loungeset van plat wicker. Plat wicker is het dunste wicker en daardoor ook het goedkoopste. de levensduur is daarbij ook korter. De verwachte levensduur van een goedkope wicker loungeset, ligt tussen de 2 en 5 jaar. De levensduur kan je vergroten door het gebruik van een loungeset beschermhoes en wicker protector.

Outlet wicker loungeset

De outlet wicker loungesets zijn extra goedkoop met een mooie korting. Wat vind je in de outlet wicker loungeset collectie? Hierin vind je compleet nieuwe tuinmeubelen, welke bijvoorbeeld uit de collectie zijn van vorig jaar. Of dit model is zeer groot ingekocht, waarbij er een korting is bedwongen en er een mooie sale prijs aangegeven kan worden. Maar wat vooral belangrijk is, is dat het echt een koopje is, met een grote korting. Deze korting kan soms oplopen tot 70%. Wil je dus korting en een goedkope lounge, kijk bij de outlet wicker loungesets.

Wat is wicker

Wat is wicker? Wicker is een kunststof gevlochten draad, waar vaak tuinmeubelen van gemaakt  worden. Dit tuinmeubel bestaat vaak uit een aluminium frame. Dit frame wordt dicht gevlochten met een kunststof draad. Dit vlechtwerk noemen ze wicker en is altijd van kunststof.

Waar komt wicker vandaan?

Wicker is afgeleid van het “rotan”. Rotan is hetzelfde gevlochten patroon als wicker, echter gemaakt van natuurlijke materialen. Vaak is dit een afgeleide van de calamus rotang (rotanpalm) en kun je beschrijven als een lange subtropische liaan.

Wicker mag je de moderne variant noemen van Rotan, aangezien wicker van kunststof is. Kunststof was er vroeger nog niet, dus gebruikten ze rotanpalm.

Voordelen van wicker

Wicker heeft een enorme populariteit in de tuinmeubelen branche, aangezien het een lange levensduur heeft en geen onderhoud vraagt. Het ziet eruit als rotan maar het is een kunststof, waardoor het niet kan rotten of schimmelen.

Wicker soorten

Je hebt 3 varianten:

  1. Plat wicker.

  2. Halfrond wicker.

  3. Rond wicker.

Loungeset.nl biedt het grootste loungeset assortiment van Nederland en België. Daarom kijk je op Loungeset.nl als je een wicker loungeset wilt kopen.

Volle ontspanning in een van onze loungesets!