• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Over ons

Aan de Amsterdamsestraatweg 7B in Naarden, kunt u onze showroom vinden en de verschillende tuinmeubelen komen bekijken, ervaren en testen. Sinds 2008 zijn wij online actief, waarbij wij meerdere webshops hebben. www.loungeset.nl is onze overkoepelende tuinmeubelen webwinkel Kom dus gerust eens langs in onze mooie showroom en geniet van een heerlijk kopje koffie in één van onze loungesets of tuinsets.

 

Dé tuinmeubelen winkel  

www.loungeset.nl is officieel dealer van meer dan tien verschillende tuinmeubel merken. Hierdoor zijn wij één van de grootste tuinmeubel aanbieders in Nederland en daardoor hebben wij eigenlijk altijd wel een passende oplossing voor u. Dé tuinmeubelen winkel is dan ook een passende slogan. Mocht u iets niet kunnen vinden, dan zijn wij altijd bereid om u te helpen met uw zoektocht. Wij kennen het hele assortiment, waardoor wij eenvoudig de tuinsets kunnen voordragen die aan uw wensen voldoet.

 

Het brein achter alle tuinmeubelen webwinkels

Het bedrijf bestaat uit 3 eigenaren: W. Naber, S. de Wit en C. Walstra. wij zijn 5 dagen per week aanwezig in de showroom op de Amsterdamsestraatweg 7B in Naarden. Als jonge entrepreneurs met een moderne kijk op de consument van tegenwoordig veroveren wij de tuinmeubelen wereld, waarbij u de klant centraal staat. Bij ons bent u geen nummer, maar heeft u een naam en willen wij graag helpen bij het kiezen van een geschikte loungeset, tuinset of tuin accessoire. Wilt u meer weten over de eigenaren, kijk dan eens op Linkedin. Linkedin W. Naber   Linkedin S. de Wit   Linkedin C. Walstra 

 

Waar kunt u ons vinden?

Loungeset.nl
Amsterdamsestraatweg 7B
1411 AW Naarden
T: 035-8200321
E: info@loungeset.nl 


+ 7000 likes op Facebook!


Laagste prijsgarantie

Omdat wij een groot verkoop kanaal hebben en daardoor veel inkopen, kunnen wij scherpere prijzen aanbieden dan de concurrentie. Bij ons krijgt u dus de beste prijs en streven wij naar een hoge service. Mocht u het zelfde product ergens anders goedkoper vinden, dan krijgt u van ons het prijsverschil vergoed. Dit staat los van eventuele tijdelijk kortingsacties.

 

Uw loungeset wordt gratis bezorgd

Alle tuinsets en loungesets bezorgen wij gratis bij u voor de deur. Hierdoor hoeft u zelf niet met een aanhanger of busje aan te komen om uw mooie loungeset mee naar huis te nemen. Kiest u alleen voor een accessoire van onder de € 50,-, dan moeten wij helaas € 5,95 bezorg kosten rekenen, aangezien wij de scherpste prijs aanbieden.

 

Openingstijden

U bent altijd van harte welkom in onze showroom aan de Amsterdamsestraatweg 7B in Naarden. Op onze showroom pagina vindt u de actuele openingstijden van onze showroom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op deze tijden naar de showroom te komen, dan kunt u ook een aparte afspraak met ons maken. 

 

Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op werkdagen van:

9:30 - 17:30 uur 

 

Adres showroom Loungeset.nl

 

Adres:

Amsterdamsestraatweg 7

Postcode:

1411 AW, Naarden
 

 

Email:

Mailen kan naar: Klantenservice@loungeset.nl

Telefoon:

035 82 00 321