• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Horeca parasols

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Horeca parasols

Horeca parasols

Tijdens de warme lente- en zomerdagen is het weer tijd voor het terras. Iedereen vind het heerlijk om dan even een biertje te kunnen drinken of om 's avonds gezellig even een hapje te kunnen eten op het terras. Je moet je gasten de optie geven om in de zon of om in de schaduw te kunnen zitten. Hiervoor heb je parasols nodig en die bieden wij je in onze webshop aan. We hebben verschillende soorten en maten parasols te bieden, zodat er altijd wel een bij je horecagelegenheid past. De parasols zijn van goede kwaliteit en hebben een professionele uitstraling. Het is een goede investering in je horecabedrijf en je gasten zullen er erg tevreden mee zijn.

Modellen

Wij bieden je verschillende modellen parasols aan. Wij hebben zwevende, vierkante, rechthoekige en ronde parasols. Zo zit er altijd wel een parasol bij, die bij de uitstraling van je horecagelegenheid past. Wij hebben ook verschillende kleuren aan te bieden. Zorg voor een eenheid tussen je terrjas en je restaurant, kroeg of bar. Sommige parasols worden niet geleverd met een parasolvoet. Deze is wel belangrijk, zodat de parasol stevig kan blijven staan. De producten zijn van goede kwaliteit en gaan erg lang mee. Er zit een garatie van 1 tot 3 jaar op, afhankelijk van het product. 

Contact

Je kan ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 9:30 tot 17:30. Wij willen je graag helpen met het maken van de juiste keuze voor je horeca parasols. Je kan ons bereiken via de telefoon of je kan ons even een e-mail sturen. Wij zullen je zo spoedig helpen met het beantwoorden van je vraag. Het telefoonnummer is 035-8200321 en het e-mailadres is info@loungeset.nl. Heb je vragen over de bezorging? De bezorgkosten zijn in Nederland en in België voor onze rekening en je kan zelf bepalen wanneer je de producten wil laten bezorgen. Als de parasols naar andere landen moeten worden bezorgd, is dat ook geen probleem. Bel dan wel van te voren even naar ons toe, zodat wij samen even de mogelijkheden kunnen bespreken met elkaar.