Vierkante parasol

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Vierkante parasol

Vierkante parasol

Bescherming is tijdens de zomerdagen erg belangrijk voor je huid. Je moet uitkijken dat je niet teveel in de zon zit. Teveel aan uv-straling is slecht voor je huid en daarom is het belangrijk dat je af en toe ook in de schaduw gaat zitten. Daarom bieden wij je mooie parasols aan voor in je tuin. Zo kan je heerlijk thuis genieten van het mooie weer, maar wel beschermd. Het is belangrijk dat je rekening houdt met de vorm van je tuin. Heb je veel rechte hoeken in je tuin, dan is de vierkante parasol perfect voor jou. Wij bieden ze in verschillende kleuren, merken en materialen. Er zit er altijd wel een bij die bij je woning past.

Garantie en levering

Wij bieden je verschillende parasols in verschillende merken. Daarom zit er ook 1 tot 3 jaar garantie op de parasols. Je kan bij de producten kijken hoe lang je precies garantie hebt. De parasols zijn van erg goede kwaliteit en gaan erg lang mee. Toch is het wel verstandiger om ze te beschermen als ze niet in gebruik zijn. Zo heb je er jaren plezier van zonder dat er iets mee gebeurt. Als je een parasol hebt besteld, dan zijn de bezorgkosten voor onze rekening. De parasol moet dan wel in Nederland of in België geleverd worden. Wij kunnen ze wel naar een ander land bezorgen, maar dan moet je even conntact met ons opnemen. Zo kunnen wij samen even de mogelijkheden met elkaar bespreken.

Contact

Wij staan maandag tot en met vrijdag voor je klaar tussen 9:30 en 17:30. Wij willen je graag helpen met het maken van de juiste keuze. Wij zullen al je vragen beantwoorden. Je kan ons bereiken via de telefoon of je kan ons even een mail sturen. Het telefoonnummer is 035-8200321 en het emailadres is info@loungeset.nl. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.