Plinthit

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Baser parasolvoet 50 kg - taupe
  Baser parasolvoet 50 kg - taupe
  99,- € 129,00
  Je bespaart: € 30,-
  Voor 16:00 besteld morgen in huis!
 2. Baser parasolvoet 50 kg - antraciet
  Baser parasolvoet 50 kg - antraciet
  99,- € 129,00
  Je bespaart: € 30,-
  Voor 16:00 besteld morgen in huis!
 3. Baser parasolvoet 30 kg - taupe
  Baser parasolvoet 30 kg - taupe
  89,- € 109,00
  Je bespaart: € 20,-
  Voor 16:00 besteld morgen in huis!
 4. Baser parasolvoet 30 kg - antraciet
  Baser parasolvoet 30 kg - antraciet
  89,- € 109,00
  Je bespaart: € 20,-
  Voor 16:00 besteld morgen in huis!

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Plinthit

Een zeer innovatieve parasolvoet Plinthit wordt door Loungeset.nl en Tuinmeubelen.nl geïntroduceerd in de Nederlandse tuinmeubelen branche. Een vernieuwend idee dat zwaar tillen of rugpijn voorkomt. Geen parasolvoet meer in de tuin van 30kg, 40kg of 50kg tillen als een blok, maar in delen. Hierin zit het belangrijkste verschil van de Plinthit parasolvoet. Het gewicht is verdeeld over meerdere zandzakken, waardoor je de parasolvoet makkelijk kunt verplaatsen of opbergen.

Plinthit winner Gold Award

Het concept is afkomstig uit Denemarken en heeft op de Gardiente beurs prijzen gewonnen voor meest innovatieve parasolvoet. “Een ware verademing en verandering binnen het segment parasolvoeten voor stokparasol”, zo omschreef een jurylid het product van Plinthit.

Met deze gedachten is het artikel gelanceerd in verschillende landen en wordt nu in 2018 ook gelanceerd in Nederland en Belgie. De voet heeft design, is multifunctioneel en makkelijk te gebruiken voor jong en oud.

Plinthit parasolvoet 30kg of 50 kg

Wat is het idee van de Plinthit parasolvoet. Hieronder worden de functionele elementen en voordelen toegelicht op de parasolvoet.

De voet is gemaakt van composiet. Composiet is een kunststof materiaal wat niet vergaat en onderhoudsarm is. Hierdoor kun je lange tijd genieten van de voet. De voet is daarnaast weerbestendig, licht van gewicht, makkelijk in elkaar te zetten en nog makkelijker te verplaatsen. Plinthit maakt het makkelijker om een parasolvoet in je tuin of op je terras te verplaatsen. Bijvoorbeeld van je tuinset naar je loungeset. Hierdoor kun je snel schakelen als de zon een andere richting aanneemt.


De parasolvoet bestaat uit 6 elementen, welke hieronder worden benoemd.
De inhoud van de verpakking van de parasolvoet is het volgende:

 • 2 plastic zakken voor de zandzakken;
 • Voet;
 • Ring;
 • 4x L vorm.
  Het zand voor de parasolvoet dien je zelf te verzorgen.


Deze elementen dien je vervolgens in elkaar te zetten, waardoor je de parasolvoet creëert. Om vervolgens de parasolvoet te gebruiken dien je de onderstaande stappen te doorlopen.

Stap 1: Vul zandzakken met zand. Vouwde plastic zak met zand om het te isoleren.
Stap 2: Steek de L vormen in de parasolvoet.
Stap 3: Plaats de ring zonder het naar beneden te duwen en steek vervolgens de parasol in het gat.
Stap 4: Duw de L vormen zo dicht mogelijk tegen de parasol aan.
Stap 5: Duw de ring naar beneden en zorg hiermee voor stabiliteit van de parasolstok.
Stap 6: Plaats de zandzakken bovenop de L-vormen, waardoor de parasolvoet stabiel genoeg is om de parasol recht te houden.

Door de ring naar beneden te duwen zorg je voor stabiliteit bij de parasol. Hiermee wordt voorkomen dat een parasol gaat schommelen of bewegen in jouw tuin, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Plinthit biedt parasolvoeten van 30kg of 50 kg in de kleur antraciet of taupe.
De Plinthit parasolvoet 30kg is geschikt voor stokparasols tot 300 cm vierkant of rond.
De Plinthit parasolvoet 50kg is geschikt voor parasols tot 350 cm vierkant of rond.


De parasolvoet heeft de onderstaande afmetingen:

 • Voet inclusief L vormen → 60x60xH53 cm
 • De lengte van een L vorm is 42,5 cm
 • De zandzakken zijn 73x26 cm en 85x31 cm


Plinthit zandzakken

Er liggen zandzakken op de parasolvoet en die zorgen voor voldoende gewicht om de parasol te ondersteunen. Plaats je de parasolvoet op een winderige omgeving of dicht bij zee, dan raden wij meer gewicht aan om de parasolvoet te ondersteunen.

Hiervoor biedt Plinthit een klein assortiment zandzakken aan. Van 15 kg of 25 kg halfrond in de kleuren antraciet en taupe. Er bestaat ook een variant van een rechte zandzak in 15 of 25 kg. Deze is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en vanille.


De zandzakken fungeren als extra gewicht op de parasolvoet, maar worden vaak voor andere doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld om een wasrek te ondersteunen of voor indoor gebruik. Dit maakt Plinhit zandzakken multifunctioneel. De zandzakken zijn weerbestendig en gemaakt van een slijtvaste stof, polypropyleen. Bij aanschaf van zandzakken ontvang je plastic zakken. Deze kun je gebruiken voor het vullen met zand.
Je dient zelf het zand te verzorgen bij deze zandzakken.


Wil je meer informatie te weten komen over de Plinthit parasolvoeten, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij hebben kennis en informatie in huis om jou verder op weg te helpen. Wil je de parasolvoet in het 'echt' zien. Neem dan contact op met de showroom om na te gaan of deze te bezichtigen is in Naarden. Wij zijn gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 7B te Naarden. Afslag 6 bij de A1.