• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Suns

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Suns tuinmeubelen

Suns tuinmeubelen heb je in 4 verschillende tuinmeubelen lijnen. Elke lijn heeft zijn eigen design elementen. Binnen elke lijn vind je buiten meubelen zoals: tuinstoelen, tuintafels, loungesets, tuinbanken, ligbedden en meer. Hieronder vind je de 4 Suns tuinmeubel lijnen:
- Suns Red.
- Suns Blue.
- Suns Green.
- Suns Orange.

Suns Red tuinmeubelen

Suns red is geïnspireerd op indoor design met outdoor kwaliteiten. Je vindt in de Suns red tuinmeubelen collectie moderne loungesets en tuinstoelen die je ook zo in je woonkamer zou kunnen zetten.

Outdoor textiel en SensoTex is een materiaal die je hier veel terugvindt, in combinatie met hoogwaardig aluminium. De kussens zijn water repellent en kunnen dus goed tegen een regenbui.

Zoek je een Suns loungeset aanbieding uit de red collectie, dan breng je indoor design naar je tuin, overkapping, terras.

Suns Blue tuinmeubelen

Met de Suns Blue tuinmeubelen collectie, heb je de “best value for money”. Je vindt in de blue line veel comfort en functionele tuinmeubelen. Een lounge dining set met een verstelbare tafel of een tuinset, welke volledig onderhoudsvrij is. Je vindt ook veel wicker loungeset varianten, met comfortabel kussens, voor een scherpe prijs.

Suns blue Loungeset

De aluminium loungeset aanbiedingen in de Suns blue line, zijn erg populair. Je krijgt er erg goede kussens bij en een kwalitatief hoogwaardig aluminium frame, welke mooie is afgewerkt. Alle kussens zijn water repellent, waarbij best value for money zeker zichtbaar en voelbaar is.

Suns blue tuinstoelen

De tuinstoelen collectie van de Suns blue line zijn divers, waardoor er altijd wel een goedkope aanbieding te vinden is. Je hebt meer dan 9 recliner verstelbare tuinstoelen waar je uit kan kiezen en meer dan 11 aluminium tuinstoelen.

Suns blue ligbedden

Er zijn meerdere modellen Suns ligbedden waaruit je kan kiezen. Ze bestaan allemaal uit een aluminium frame met een textileen zitting. Met en zonder armleuningen en met en zonder wieltjes. Ook heb je nog de wicker ligbedden, welke voorzien zijn van een comfortabel kussen.

Suns blue tuintafels

Heerlijk buiten dineren aan een suns tuintafel is genieten met je familie en vrienden. Er is een grote collectie aan aluminium tuintafels, welke volledig onderhoudsvrij zijn. Ook zijn er enkele uitschuifbare tuintafels, welke ideaal is, als er extra bezoek komt. Er zijn tuintafels voor 4 personen tot 8 personen. Van 160 cm tot 240 cm.

Suns Green & Orange

Teakhouten tuinmeubelen van Suns zitten in de Green en Orange collectie. Houd er rekening mee, dat teakhouten tuinmeubelen onderhoud vragen. Tevens is het een natuurlijk product, wat ook na aankoop nog gaat werken. Hierdoor kunnen dus scheuren in het hout ontstaan, dit is volkomen normaal en daar krijgt je bij Suns ook geen garantie op.

Wij raden ook teak protector of een teak shield aan. Hierdoor blijft het teakhout er langer als nieuw uitzien en verlengt het de levensduur van je teakhouten tuinmeubelen. Deze onderhoudsmiddelen zijn ook bij ons online en in de winkel verkrijgbaar.

Officiële Suns Tuinmeubelen

Als officiële Suns tuinmeubelen winkel ben je bij ons op het beste adres. Als specialist weten wij alles van Suns en hebben wij ook direct contact met Suns Benelux. De voordelen zijn dat je de maximale garantie krijgt, volledige service en dus ook na je aankoop bescherming hebt op je tuinmeubelen. Koop bij onze Suns premium winkel, dan weet je zeker dat goed zit in de zomer.
Bekijk eenvoudig online alle Suns tuinmeubelen.