Supper Club

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Supper Club

Supper Club tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Supper Club hebben een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Een leuke tuinmeubel aanbieding is dan ook zo gevonden. De korting op de Supper Club tuinmeubelen zijn online al doorberekend. Extra korting is soms mogelijk bij het kopen van grotere aantallen, zoals 8 tuinstoelen of een tuintafel met meerdere tuinstoelen.

Supper Club loungeset

Wil je een Supper Club loungeset kopen? Een leuke loungeset aanbieding is zo gevonden in de Supper Club collectie, aangezien er veel keuze is. De korting die wij krijgen als officiële dealer is al doorberekend, dit kan je zien in de sale prijs.

Wicker loungeset

Populair zijn de wicker loungesets. Een wicker loungeset geeft sfeer en gezelligheid. De natuurlijke uitstraling van wicker tuinmeubelen weet menig terras zomers te verrassen. Wicker loungesets hebben altijd een aluminium frame, met daaromheen kunststof gevlochten wicker. Wicker is geschikt voor alle weersomstandigheden en kan dus goed buiten blijven staan.

Aluminium loungesets

Een aluminium loungeset is over het algemeen modern vormgegeven met strakke rechte lijnen. Een aluminium loungeset is een echte eyecatcher voor op je terras, onder je veranda of overkapping. Het grote voordeel is dat het materiaal volledig onderhoudsvrij is en lekker licht is. Wil je geen onderhoud, kies aluminium. Wil een moderne uitstraling, kies aluminium.

Supper Club tuinstoelen

Goedkope tuinstoelen en exclusieve tuinstoelen, zijn te vinden in de Supper Club tuinstoelen collectie. Supper Club biedt over het algemeen zeer betaalbare tuinstoelen voor een scherpe prijs. Een aanbieding of een korting vind je op een groot deel van het Supper Club tuinstoelen assortiment. Bestel je meer dan 4 tuinstoelen, dan is er vaak wel een korting mogelijk. Wat voor tuinstoelen vind je terug in de Supper Club collectie:
- Stapelbare.
- Verstelbare.
- Recliner.
- Aluminium.
- Hout/ teak/ hardhout.
- Wicker.

Supper Club tuintafels

Supper Club tuintafels heb je in verschillende vormen: rond, vierkant en rechthoekig. Een aanbieding vind je altijd in de tuintafel collectie van SC. De korting die wij krijgen, berekenen wij door in de verkoopprijs, vandaar de sale prijs. Wil je een tuinset kopen? een tuintafel met tuinstoelen, vraag dan even een offerte op, zodat je een prijs op maat krijgt.

In het assortiment heb je kleine bistro tuintafels voor 2 personen, tot grote tuintafels van 300 cm waar je met 10 tot 12 personen heerlijk buiten aan kan dineren. Wil je een onderhoudsvrije tuintafel, bekijk de Supper Club aluminium tuintafels. Wil je een betaalbare teakhouten tafel, dan zit je helemaal goed bij Supper Club. De Serra en Nantes teakhouten tuintafels zijn leuke aanbiedingen. Wij adviseren wel een teak shield of een teak protector aan, voor de levensduur van je teakhouten tuintafel.

Supper Club parasols

Met een Supper Club parasol breng jij de zomer door in de verkoelende schaduw. Een parasol beschermt je tevens tegen schadelijke UV-straling, welke huidkanker kan veroorzaken. Het is dus belangrijk om in de zomer, een plek onder de parasol op te zoeken.

Stokparasol

Er zijn meer dan 12 stokparasols waaruit kan je kan kiezen. Ronde, vierkante, rechthoekige stokparasols vind je in het assortiment. Allemaal in verschillende kleuren en afmetingen. Alle stokparasols hebben een aluminium stok met een polyester doek.

Zweefparasol

Je hebt nog meer keuze bij de zweefparasols. Een zweefparasol heeft als voordeel dat je geen stok in je gezichtsveld hebt. Hij kan mooi hangen over je tuinset, tuintafel of loungeset. De meeste zweefparasols zijn 3 x 3 meter, maar je kan ook een ronde zweefparasol kopen bij ons.

Parasolvoet

Je parasol mag niet omwaaien, daarom heb je meerdere parasolvoeten. Woon je open of landelijk, neem een zware parasolvoet. Woon je in een woonwijk, dan heb je bij een stokparasol aan 40 kg genoeg en bij een zweefparasol 90 kg. Let op: een zweefparasol heeft een speciale parasolvoet, deze beginnen bij 90 kg.

Supper Club tuinbank

Wil je een tuinbank kopen, Supper Club heeft een goed en betaalbaar tuinbanken assortiment. Een tuinbank aanbieding die veel wordt verkocht, is de Nebraska tuinbank. Deze tuinbank is nu afgeprijsd en komt met een mooie korting. Er is veel keuze in hardhouten tuinbanken van teakhout. 2- zits tot een grote 4-zits tuinbanken, eventueel met bloembakken eraan vast.

Wil je geen onderhoud hebben, kies dan voor een aluminium tuinbank. Deze tuinbanken zijn lekker licht en dus makkelijk verplaatsbaar.