1164081127067446
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Terugbetaling

Wanneer jouw bestelling vraagt om een terugbetaling, dan proberen wij dit altijd binnen 2 werkdagen te organiseren. Wettelijk moet dit binnen 14 dagen.

Terugbetaling:

Wanneer jouw bestelling om wat voor reden dan ook vraagt om een terugbetaling, proberen wij dit eigenlijk altijd direct uit te voeren. Wettelijk gezien moeten wij het binnen 14 dagen doen. Houd wel rekening met enkele regels, welke ik hieronder voor je zal toelichten.

Terugbetaling ivm retour sturen product

Om welke reden dan ook, is er besloten om het product terug te sturen. Wij moeten dan eerst het product controleren op eventuele schade en of het compleet retour is gekomen. 1x per week behandelen wij alle retourzendingen. Hierna boeken wij direct het aankoopbedrag retour, minus eventuele extra kosten/ schade of transportkosten.

Proces versnellen:

  • Groot transport: Bel de dag nadat je product is afgehaald door de transporteur. Wij controleren dan direct of het goed is binnengekomen. Is dit het geval, dan ontvangt u dezelfde dag het geld al retour.

  • Postpakketten: Bewaar en volg jou track trace code. Ziet u dat het pakket bij ons binnen is. Bel ons even, wij controleren het en we boeken direct het geld retour.

Terugbetaling maar nog geen product ontvangen

Heb je nog geen product ontvangen en uw bestelling is ook nog niet onderweg, dan kunnen wij vaak direct het geld retour boeken. Uw bestelling wordt dan geannuleerd.