• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Loungeset trends

De loungeset trends voor dit jaar vind je bij Loungeset.nl. Wij hebben altijd de nieuwste collectie als eerste binnen en gaan na het hoogseizoen direct alle tuinbeurzen af om de nieuwste trends te analyseren. Hierbij plaatsen wij ook al bestellingen bij de leveranciers, zodat wij vroeg in het seizoen de nieuwste loungeset trends in de showroom hebben staan en in onze webshop www.loungeset.nl.

 

Loungeset trends

een trend die je dit jaar veel ziet zijn de lounge dining sets. Dit zijn loungesets met een praktisch karakter. Lounge dinings sets hebben een hogere zit en een hogere tafel, zoals je dit ook hebt bij een tuinset. Dit zorgt er voor dat wanneer het eten klaar is of als de borrel te voor schijn komt, je dan lekker kan dineren op je loungeset.

Een lounge dining set heeft dikke comfortable kussens, waar je heerlijk op kan liggen als je dat wilt, maar wanneer er meer mensen komen, heb je een comfortabele zit met een tafel. Zet de borrel happen of het avond eten erop en je hoeft de hele avond niet meer van je plek af. 

 

lounge dining

 

Hogere kwaliteit

Mensen stellen telkens hogere kwaliteitseisen aan hun loungeset. Gelukkig is er in de loop van de jaren veel verbetert op dit gebied. Zo krijg je bij 4 seasons outdoor 10 jaar garantie op het hularo wicker. Dit is het vlechtwerk wat je terug vindt op deze tuinmeubelen. Deze trends is populair en krijgt telkens meer naamsbekendheid. Telkens meer mensen zijn namelijk specifiek opzoek naar het merk 4 seasons outdoor, omdat de kwaliteit zo goed is.

 

 

All weather kussens

De loungeset trend is een loungeset met all weather kussens. Het gemak om niet met de kussens te hoeven slepen is voor veel mensen een extra investering waard. Steeds meer merken komen met all weather kussens, waardoor er ook veel kwaliteit verschillen zijn. Een lage kwaliteit all weather kussens is er 1 met veel polyester, die ook erg plastic aanvoelt. Een hoge kwaliteit bevat oa solifin, waardoor de kussens keur- vaster zijn. Op andere kussens vind je ook nog een soort wax-coating incombinatie met andere water afstotende materialen. Hierdoor blijven de kussens heerlijk zacht aanvoelen, zoals je kussens op de bank voor de tv, maar ze zijn dan wel water en vuil afstotend, met een soort wax coating, die vuil en water afstotend is. Deze laatste kussens voelen zacht en prettig aan. 

 

 

Teak loungesets

Een trend die aan het opkomen is , is de teak loungeset. Dit is een loungeset die gemaakt is van een teak frame, met daarop dikke en comfortabele kussens. Bij loungeset.nl hebben wij van 4 seasons outdoor een teak loungeset in het assortiment met comfortabele all weather kussens. Wil je deze teak loungeset bestellen of bekijken, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan aangeven of hij hier in de showroom staat en/of hij direct leverbaar is.

 

teak loungeset

 

De tuinmeubel musthaves voor dit jaar vind je dan ook terug in onze shopwroom in Naarden aan de Amsterdamsestraatweg 7B.

De loungeset trends voor dit jaar vind je terug in onze webshop en in onze showroom. Onze showroom kan je bezoeken op het onderstaande adres: amsterdamsestraatweg 7B, 1411 AW te Naarden. De trends op tuinmeubel gebied zijn vooral gericht op kwaliteit, onderhoudsvriendelijk en gezelligheid in een praktische vorm.

 

Kwaliteit vind je terug in langere garanties en hoogwaardige materialen.

 

Onderhoudsvriendelijke loungesets zijn tuinmeubelen waar je weinig onderhoud aan hebt. Veel tuinmeubelen van tegenwoordig zijn van kunststof met een aluminium frame waar je weinig tot geen onderhoud ana hebt en kan het hele jaar buiten blijven staan. Hierbij geldt "gemak dienst de mens".

 

Gezelligheid is belangrijke en populairder dan ooit, zeker wanneer dit buiten kan. Elke zonnestraal die in Nederland schijnt wilt men buiten zitten en genieten van het mooie weer. En wanneer dit kan, zoekt men elkaar ook op. Mensen willen met elkaar eten, drinken sfeervol barbecueën en tot diep in de nacht buiten zitten met een vuurkorf of terrasverwarming. 

 

Een functionele en praktische tuinmeubelen vind je ook meer. De trend hierbij is de lounge dining set. Wil je een comfortable tuinset hebben waaraan je kan eten, maar ook een heerlijke lounge bank, dan kom je uit bij een lounge dining set. Dit combineert deze twee werelden met elkaar, waardoor je lekker kan eten en loungen op dezelfde tuinset.