Hoekbank

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Hoekbank

Hoekbank voor in de tuin

Bent u op zoek naar een mooie hoekbank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres aangezien wij een divers assortiment hoekbanken en bijpassende producten aanbieden. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren, maten en merken zodat u de hoekbank van uw dromen kunt vinden. Onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en het assortiment is dan ook met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. 


De hoekbank is momenteel razend populair in Nederland en dat is goed te begrijpen. Een hoekbank biedt namelijk naast een zitplek vaak ook een heerlijke ligplek. Een bank geeft een mooi ruimtelijk effect en weet vaak maximaal gebruik te maken van de ruimte. Je kan een bank namelijk precies in een hoek plaatsen, Hierdoor benut je de ruimte maximaal. Heb je jouw bank in een ruimtelijk omgeving staan, dan geeft de hoekbank juist een sfeervolle ruimte aan waarbinnen je een gezellig locatie creëert in een open omgeving. Deze producten zijn kortom geschikt voor veel verschillende ruimten.

 

Hoekbank voor buiten

Elke hoekbank die wij aanbieden is weerbestendig. Dit houdt in dat hij buiten kan blijven staan met regen en bij de kussens verschilt dit tussen weerbestendige kussens en all weather kussens. Op de productpagina vind je welk type kussens het zijn en all weather kussens kunnen ook met regen buiten blijven liggen. Het onderhoud aan de hoekbank is klein, je kan hem makkelijk schoonmaken.

 

Mocht je vragen hebben over één van de producten dan kun je onze klantenservice telefonisch bereiken via 0031(0)35-82000321 of je kunt een email sturen en wij zullen zo spoedig mogelijk een antwoord sturen.