Schommelbank

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Schommelbank

Schommelbank tuin

Een schommelbank voor in de tuin is een echte eyecatcher en is bovendien erg leuk omdat je er in kunt schommelen. In deze categorie vind je een divers aanbod van tuinbanken die kunnen schommelen van verschillende merken zoals Outdoor living en Garden Impressions. Tevens zijn de meeste banken gemaakt met een stalen of houten frame. Het stalen frame is gecoat en heeft de eigenschap dat het iets mee kan buigen. 

 

Onderdelen van de schommelbank

Een schommelbank is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Ten eerste heb je het frame wat meestal van gecoat staal of hout is. De keuze voor staal wordt vaak gemaakt omdat dit iets mee kan buigen tijdens het schommelen. In het frame hangt de schommelbank en deze zit meestal in het frame bevestigd met twee ijzeren bijzen met een veer eraan. Door de veer kan de bank iets beter op en neer gaan. Op sommige banken zit nog een extra kussen die voor meer zitcomfort zorgt en waardoor de bank ook als loungebank te gebruiken is. Als laatste onderdeel hebben veel schommelbanken een dak die voor schaduw zorgt. 

 

Mocht je vragen hebben over een van de producten of hulp willen bij de keuze dan kun je onze klantenservice via 0031(0)35-82000321 of mail bereiken en helpen wij je graag met je keuze.