Tuinsets

  1 - 66 (83 total)

  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  1 - 66 (83 total)

  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Tuinset

  Wil jij een mooie tuinset kopen voor in je tuin of op terras dan vind je in deze categorie een totaal overzicht aan tuinsets van verschillende merken zoals Allibert, SVG, taste by 4 seasons, Keter en Buddha Lounge. De sets zijn zorgvuldig uitgezocht en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor zij lang mee kunnen. Daarnaast zijn er sets van verschillende materialen zoals Wicker, kunststof of aluminium. 

   

  Wicker tuinsets zijn de trend

  Wicker is van kunststof en is een vezel dat wordt gebruikt in de meubelbranche en heeft veel weg van Rotan. Het verschil hiermee is dat Wicker veel minder gevoelig is voor weersinvloeden waardoor het ideaal is voor buitenmeubels en tuinsets. Wicker is in veel verschillende kleuren te verkrijgen en makkelijk schoon te maken.

   

  Kunststof tuinsets zijn onderhoudsvrij

  Wij bieden ook veel sets aan die van glad kunststof zijn en hierdoor ideaal zijn om het hele jaar buiten te laten staan. De meeste sets bestaan uit een tafel en een aantal stoelen en zijn op eettafel hoogte. 

   

  Welke tuinset moet ik kopen?

  Ga je een tuinset kopen, dan is het belangrijk dat je duidelijk weet waar deze moet komen te staan en hoeveel ruimte je nodig hebt. Denk ook goed na met hoeveel personen je aan jouw tuinset wilt zitten, voordat je deze gaat kopen. Mocht je advies willen hebben bij het aanschaffen van een tuinset, dan kan je ons altijd even contacten via de mail of even bellen.

   

  Garantie op uw tuinset

  Standaard heeft elke tuinset bij loungeset.nl minimaal 1 jaar garantie. Hierdoor kan je zonder zorgen genieten. Elke tuinset is getest, waardoor wij weten dat er kwaliteit geleverd wordt. Je kan de levensduur van jouw tuinset vergroten als je hem een klein beetje aandacht geeft. Het kleine beetje aandacht wat hij nodig heeft is dat hij in het laag seizoen droog wordt weggezet met daar overheen een hoes/ zeil. Hierdoor heeft UV-licht minder invloed op de tuinset, waardoor hij zijn kleur beter en langer behoudt. Wij raden ook altijd aan om de kussens die weersbestendig zijn, even naar binnen te halen als je weet dat er een regenbui aan komt. Zou je nog meer tips willen om jouw tuinset te verzorgen, dan kan je ons altijd even bellen of mailen.

  Subscribe to RSS Feed