1164081127067446
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Allibert tuinset en balkonset

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Allibert tuinset en balkonset

Allibert tuinset

Wil je deze zomer lekker in een Allibert tuinset zitten? Alle tuinsets van Allibert vind je in deze categorie en zijn zowel geschikt als tuinset voor in de tuin als balkonset. De meeste sets zijn namelijk compact, waardoor ze ook in kleinere ruimtes te gebruiken zijn.  Allibert staat bekend om zijn scherpe prijs en alle producten worden in Nederland geproduceerd en zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Twee bekende modellen zijn de Salvador en de Victoria. Veel van de sets worden geleverd met kussens en deze hoef je er dan dus niet los bij te bestellen. 

Allibert balkonset

Naast een mooi assortiment met tuinsets levert Allibert ook balkonsets. Een Allibert balkonset is ideaal omdat hij niet veel ruimte inneemt en praktisch neergezet kan worden in een kleine ruimte. Bij elk product staan de afmetingen, waardoor je goed kunt afmeten of hij op jouw balkon past. Een balkonset is perfect geschikt voor een balkon of kleine patio waar weinig ruimte is.

 

Alle tuinsets van Allibert voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen , waardoor u zorgeloos kunt genieten. Met de 30 jaar ervaring in het maken van tuinsets, is Allibert één van de marktleiders en een echte trendsetter.

 

Mocht je vragen hebben over één van de producten, neem da