Filteren

Hartman tuinset

Gekozen filters:
  1. Merk
    Hartman

31 resultaten in Hartman tuinset

31 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

31 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Hartman tuinset

Hartman tuinset

Een Hartman tuinset kopen? Hartman is het bekendste tuinmeubelmerk wat er is. Al sinds de jaren 60 is Hartman het tuinset merk voor in je tuin op je terras. In 1982 werd de Hartman tuinset pas echt bekend, door het gebruik van kunststof spuitgiettechnieken. Populair is op dit moment de Hartman Sophie tuinset. Dit is een kunststof tuinset, welke meer dan 50 varianten heeft. Hieronder meer over je toekomstige Hartman tuinset.

Hartman tuinset tafel met stoelen

Een Hartman tuinset bestaat uit een tuintafel met stoelen. Een populaire samenstelling is een Hartman tuinset 4 stoelen, maar ook de Hartman tuinset 6 stoelen is populair. Gezellig met familie en vrienden buiten eten, wordt nog leuker met goede tuinmeubelen. Lekker met de barbecue aan, buiten op je terras, balkon of overkapping genieten in je Hartman tuinset.

Hartman tuinset samenstellen

Je eigen Hartman tuinset samenstellen is zo gebeurt. Natuurlijk hebben wij de meeste stoel + tafel opstellingen al samengesteld, maar je mag uiteraard ook zelf kiezen. Zoek een Hartman tuintafel op loungeset.nl en kijk vervolgens bij de Hartman tuinstoelen om je Hartman tuinset compleet te maken. Je zou er ook voor kunnen kiezen om andere tuinmeubelmerken te combineren met Hartman tuinmeubelen.

Tuinset afmetingen

Als je een Hartman tuinset koopt, moet je rekening houden met de ruimte op je terras. Het aantal vierkante meters voor je tuinset is daarbij belangrijk. Houd rekening met breedte +- 60 a 70 cm per tuinstoel. Een tuintafel van 160 cm lang, daar kun je 4 tuinstoelen aan plaatsen + aan het hoofdzijde. Voor het aan- en afschuiven, moet je +- 80 a 100 cm rekenen. Ons advies is bij een tuintafel van 200 cm. Om daar ongeveer 6m2 terras oppervlakte te rekenen.

Hartman tuinset accessoires

Je Hartman tuinset is pas compleet als je ook de bijpassende accessoires erbij koopt. Echte Hartman tuinset accessoires zijn onder te verdelen in 3 categoriën:

Daarnaast raden wij altijd een beschermhoes aan en om bijpassende onderhoudsmiddelen erbij te kopen.

Hartman tuinset kleuren

Je hebt veel keuze in kleuren als je een Hartman tuinset bij loungeset.nl koopt. Als officiële Hartman tuinmeubelen winkel, bieden wij het volledige tuinmeubelen assortiment van Hartman aan, waardoor je altijd wel een passende kleur kunt vinden. Licht of donker, van landelijk tot modern, wij hebben het voor je. Hieronder de 3 meest gekochte kleuren:

Hartman tuinset materialen

Je weet dat je een Hartman tuinset wilt kopen. Het is daarbij ook belangrijk om te weten voor welke materialen je gaat, aangezien je lang met je tuinset wilt doen. Wat is de beste Hartman tuinset aanbieding voor jou?


Hartman tuinset Sophie

De Hartman tuinset Sophie, is de beste verkopende Hartman tuinset van deze zomer. Je kan de Hartman Sophie zelf samenstellen, waarbij je de keuze hebt uit 8 soorten Hartman Sophie tuinstoelen en 8 soorten Hartman Sophie tuintafels.


Hierbij kan je de Sophie tuinstoelen in 6 tot 10 kleuren kopen en de Sophie tuintafels in 4 tot 5 kleuren. De Sophie stoelen hebben altijd een kunststof zitkuip, waarbij het onderframe van aluminium, teak of RVS is.

Hartman tuinset aanbieding

Een Hartman tuinset aanbieding kopen? Loungeset.nl heeft de beste Hartman aanbiedingen, met een mooie korting. Kortingen van 20%, 50% en soms tot 70% korting op een Hartman tuinset. Voor een geweldige sale prijs, zit jij lekker goedkoop in je eigen achtertuin, te genieten van de zon. Een Hartman tuinset aanbiedingen met 4 stoelen of 6 stoelen, wij hebben alles. Momenteel is de Hartman sophie tuinset aanbieding erg populair. Bekijk hier op loungeset.nl je Hartman tuinset aanbieding.

Hartman tuinset outlet

Hartman tuinset outlet kopen? In onze outlet vind je een collectie met Hartman outlet tuinmeubelen. Dit zijn vaak tuinmeubelen welke uit een collectie van vorig jaar zijn of waar de verpakking van kapot is of waar eventueel wat krasjes op zitten. Hierdoor kunnen je ze kopen met een mooie korting. De Hartman tuinset outlet producten zijn vaak beperkt op voorraad, waardoor je snel moet zijn, want op = op. Ben je echt opzoek naar een koopje, kijk in de Hartman tuinset outlet.


De mooiste tuinsets voor op je terras!