Filteren

Houten tuinset

Gekozen filters:
  1. Materiaal
    Hout

16 resultaten in Houten tuinset

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Houten tuinset

Tuinset hout

Een tuinset hout kun je onderverdelen in 2 soorten, namelijk in een tuinset teak en een tuinset steigerhout. Beide zijn houtsoorten en vragen ook onderhoud. Hier hebben wij onderhoudsmiddelen voor. Een tuinset van hout gaat op ten duur vergrijzen en kan soms ook scheuren gaan vertonen. Hieronder lees je meer over je tuinset hout.


Tuinset steigerhout

Een tuinset steigerhout heeft een stoere en ruwe uitstraling. Steigerhout is relatief goedkoop en daardoor erg populair. Je kan ook zelf je eigen steigerhouten tuinmeubelen maken, echter bij ons ben je goedkoper uit, doordat wij op grote schaal steigerhout inkopen en het productieproces deel geautomatiseerd is. Bekijk op loungeset.nl je tuinset steigerhout.


Onderhoud

Ga je voor hout, dan moet je rekening houden dat dit een natuurlijk product is. Het vergrijst en het hout kan gaan splijten. Vooral bij teak of steigerhout wat niet voldoende gedroogd is, voordat ze in elkaar gezet werden, gaat scheuren. Deze scheuren kan je wel weer herstellen met een vuller.


Behandelen

Wij raden aan om al je houten meubelen voor buiten, zoals teak en steigerhout, minimaal 2x per jaar te behandelen. Teak behandel je met een teakolie, zoals teak protector of teak shield. Steigerhout behandel je met beits of een wash. Alle onderhoudsmiddelen zijn bij ons verkrijgbaar.

De mooiste tuinsets voor op je terras!