Filteren

Kussen Hangstoel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Kussen Hangstoel

Hangstoel voor in de tuin

In deze categorie vind je verschillende hangstoelen en egg chairs van uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een hangstoel in een klassieke kleur of een speelse opvallende kleur, bij ons vind je altijd een stoel die goed in je tuin past. De stoelen geven zeer veel comfort en het frame kan iets meebuigen wat nog extra gemak biedt. Bijna alle stoelen zijn voorzien van een kussen waar je op kunt zitten. Het frame van de stoelen is meestal gemaakt van gecoat staal en de zitting hangt met een ketting aan het frame vast. Je kan de stoelen ook hangen aan een boom of houten balk, hiervoor dien je wel zelf een bevestiging te maken.

 

Onderdelen van de hangstoel

Een hangstoel bestaat altijd uit een aantal onderdelen. Ten eerste heb je het frame waar de hangstoel aan vast zit, dit is een solide standaard waar de stoel aan vast zit. Deze is meestal gemaakt van gecoat staal dat licht kan buigen wanneer je er in gaat zitten. Aan het frame hangt de stoel waar je in kan zitten en deze zit met een ketting aan het frame vast. Soms hangt er tussen het frame en de stoel nog een veer waarmee die extra vering heeft. Met de ketting kan je de hangstoel ook ophangen aan een boom of houten balk. Je dient dan wel zelf een bevestiging te maken. 

 

Heb jij een vraag over een product neem dan contact op met onze klantenservice via 0031(0)35-82000321 of stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Outlet banner