Schommelstoel

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Schommelstoel

Schommelstoel voor in de tuin

Ben je op zoek naar een mooie schommelstoel voor in je tuin, dan vind je in deze categorie een divers aanbod van schommelstoelen. Zo vind je wicker stoelen met een comfortabel zitkussen en speelse schommelstoelen die in verschillende richtingen kunnen schommelen. De stoelen van 4 Seasons Outdoor staan bekend om hun luxe en van Leco om hun speelse en vernieuwende karakter. Je hoeft niet altijd stil te zitten om lekker te zitten en deze stoelen zijn hier een perfect voorbeeld van. Je kan lekker loungen en van het plezier van het schommelmechanisme genieten. Met het schommelmechanisme kan de stoel makkelijk naar voeren en naar achteren bewegen.

 

Geschiedenis van de Schommelstoel

De kans is groot dat de schommelstoel is ontstaan als aangepaste tuinstoel rond 1725 in Noord Amerika. In eerste instantie waren dit vooral houten stoelen die op ambachtelijke wijze werden geproduceerd, maar door de loop van de tijd zijn er steeds meer modellen en soorten bijgekomen. 

 

Heb jij een vraag over één van onze stoelen of hulp nodig bij de keuze van de beste stoel, neem dan contact op met onze klantenservice via 0031(0)35-82000321.