Filteren

Hartman Tuintafel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Hartman Tuintafel

Hartman tuintafel

Een Hartman tuintafel voor in je tuin op je terras kopen? Loungeset.nl is de tuinmeubelen winkel, voor de beste Hartman tuintafel aanbiedingen. Wil je een tafel voor buiten kopen, dan is er veel keuze: kunststof, aluminium, teak hout en wicker vlechtwerk. Deze heb je dan ook nog eens in het rond, vierkant, rechthoekig of driehoekig. Populaire kleuren zijn daarbij grijs, groen, wit, zwart en blauw. Loungeset.nl, de plek voor je Hartman tuintafel.

Vormgeving

De basis bij het zoeken voor een tafel voor buiten, is de vormgeving. Afhankelijk van je tuin en terras, kies je voor rond, vierkant, rechthoekig of driehoekig. Daarbij is het aantal personen ook belangrijk. Zoek je een 4 persoons- of een 6 persoons tuintafel.

Hartman tuintafel rond

In de categorie Hartman tuintafel rond, vind je alleen maar ronde tuintafels. Een ronde tuintafel is gezellig. Je kan iedereen aankijken tijdens het dineren en rond is een sierlijke lijn. Met hoeveel personen kun je rond een ronde tafel zitten? Hieronder een overzicht van aantal personen ronde tuintafel:

 • Ø 100cm ronde tuintafel: 2-3 personen.

 • Ø 120cm ronde tuintafel: 3-4 personen.

 • Ø 130cm ronde tuintafel: 4-5 personen.

 • Ø 140cm ronde tuintafel: 5-6 personen.

 • Ø 150cm ronde tuintafel: 6-7 personen.

 • Ø 160cm ronde tuintafel: 7-8 personen.

 • Ø 170cm ronde tuintafel: 8-9 personen.

Hartman tuintafel rechthoekig

Een Hartman tuintafel rechthoekig is de meest verkochte vormgeving. Een rechthoekige tuintafel wordt vaak gekocht, omdat het terras ook rechthoekig is. De tafel loopt dan mooi in lijn met de rest van het huis en terras. Hieronder een klein overzicht met hoeveel mensen je kan zitten aan een rechthoekige tafel. 6-8 betekend: 3 stoelen aan elke zijde = 6 + aan beide hoofdzijde 1 tuinstoel = 8 zitplekken.

 • 120-140 x 80 cm: 4-6 personen.

 • 160 x   90 cm:   4-6   personen.

 • 180 x   90 cm:   6-8   personen.

 • 200 x 100 cm:   6-8   personen.

 • 220 x 100 cm:   8-10 personen.

 • 240 x 100 cm:   8-10 personen.

 • 260 x 100 cm: 10-12 personen.

 • 280 x 100 cm: 10-12 personen.

 • 300 x 100 cm: 12-14 personen.

 • 350 x 100 cm: 14-16 personen.

 • 400 x 100 cm: 16-18 personen.

Hartman tuintafel driehoek

Wil je een Hartman tuintafel driehoek kopen? Bij loungeset.nl hebben wij de triangular tuintafels van Hartman allemaal in het assortiment. De driehoekige tuintafel combineert het gezellige van een ronde tafel in een strakke design van een rechthoekige tuintafel. Een ruime opstelling past het beste bij een Hartman triangular tuintafel. Houd rekening met ongeveer 55 cm per tuinstoel. Heb je een driehoekige tuintafel van 150 cm, dan passen er dus 2 stoel per zijde. Een driehoek heeft 3 zijde, dus kan je er 6 tuinstoelen aan plaatsen.

Hartman tuintafel materiaal keuze

Zoek je een tuintafel zonder onderhoud of vind je het prima als je elk jaar even je tuintafel moet behandelen? Het materiaal van je tuintafel bepaald of je wel of geen onderhoud hebt. Daarom is dat erg belangrijk om vooraf te bepalen. Sommige krijgen namelijk spijt van een teak houten tuintafel, aangezien ze 2x per jaar het teak moeten behandelen. Hieronder meer.

Hartman tuintafel kunststof

Een kunststof tuintafel van Hartman is lekker goedkoop en vraagt geen onderhoud. Populair zijn de Hartman Europa tuintafel en de Hartman Prestige. Ook heb je combinatie tuintafels, welke bijvoorbeeld bestaan uit aluminium met een HPL kunststof tafelblad, Dit zijn kwalitatief zeer goede kunststof tuintafels. De Hartman Sophie tuintafel is hier de beste keuze in.

Hartman tuintafel aluminium

Een Hartman aluminium tuintafel is een goede keuze. Aluminium kun je het hele jaar buiten neerzetten, aangezien aluminium niet kan roesten. Daarbij is aluminium onderhoudsvrij en kan goed tegen de regen en de zon. Een aluminium tuintafel is sterk en ook licht, daardoor ideaal als tuintafel. Je kan kiezen voor verschillende tafelbladen. Wil je geen onderhoud, kies voor een Hartman tuintafel aluminium.

Hartman tuintafel teak

Een Hartman tuintafel teak heeft wel onderhoud en moet behandeld worden. Teak is een hardhout en een prachtig materiaal, maar wel een natuurlijk materiaal. Teak moet je behandelen met een teakolie, zoals een teak protector of teak shield. Het is hout en daarbij moet je rekening houden dat ook na aankoop, wellicht een scheur kan ontstaan in het teak hout. Een teak tuintafel van Hartman zal op ten duur ook vergrijzen. Veel mensen vinden grijs teak, mooi. Ons advies is voor een lange levensduur, behandel minimaal 2x je Hartman tuintafel teak, met een beschermer.

Hartman tuintafel wicker

Wil je een Hartman wicker tuintafel kopen, dan zoek je gezelligheid en geen onderhoud. Wicker is een gevlochten kunststof draad en vraagt dus geen onderhoud. Vaak zit dit wicker om een aluminium frame voor meer stevigheid. Wicker lijkt op het “oude” rotan en geeft een gezellige sfeer. Wicker heb je in verschillende kleuren en 3 kwaliteit soorten: plat-, halfrond en rond wicker. Bestel snel en makkelijk op loungeset.nl je Hartman tuintafel wicker.

Hartman tuintafel kleuren

Natuurlijk moet je tafel wel passende bij de kleuren in je tuin op je terras. Een antraciet tegel, daar passen veel kleuren op, waarbij er ook veel keuze is in antraciet/ grijze tuinmeubelen. Hieronder kan je doorklikken naar de populairste Hartman tuintafel kleuren.

 • Hartman tuintafel grijs.

 • Hartman tuintafel zwart.

 • Hartman tuintafel wit.

 • Hartman tuintafel groen.

 • Hartman tuintafel blauw.

Bijpassende tuinmeubelen

Je terras in je tuin is natuurlijk nog niet compleet met daar alleen een Hartman tafel. Bekijk ook eens 1 van de onderstaande tuinmeubelen, om je terras helemaal compleet te maken.

 • Hartman tuinstoelen.

 • Hartman parasol.

 • Hartman loungeset.

Meer Hartman tafels

Loungeset.nl biedt het hele assortiment aan Hartman tafels en wij kunnen over de hele wereld bezorgen. Heb je een leuke tafel voor buiten gezien op je terras in je tuin? Bestel deze gemakkelijk online of kom langs bij ons in de winkel. Uiteraard kan je ons ook even contacten mocht je nog vragen hebben over je Hartman tuintafel.

Officiële Hartman tuinmeubelen winkel

Loungeset.nl is 1 van de weinige officiële Hartman tuinmeubelen winkels. Bij ons in de showroom vind je ook de Hartman Experience. Een uitgebreide selectie welke je de ervaring geeft van Hartman in je tuin op je terras. Met de look and feel van je eigen terras kan je natuurlijk veel beter bepalen of je de goede keuze maakt. Koop makkelijk online of kom langs in de Hartman tuinmeubelen winkel van Nederland: Loungeset.nl. Wij zien je graag binnen lopen voor je Hartman tuintafel.