• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Vakantiegeld voordeel

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vakantiegeld voordeel

Het vakantiegeld is binnen en wij hebben een selectie gemaakt die zeker de moeite waard is om je vakantiegeld aan te besteden. Breng de zomer lekker door in 1 van de comfortabele loungesets en combineer deze met een prachtige zweefparasol. Creëer net dat stuk schaduw om de felle en warme zon te vermijden, zodat je ook op het heetst van de dag heerlijk buiten kan genieten.

 

In deze collectie vind je ook de Buddha lounge swing chair egg Shinsho, een heerlijke speelse schommelstoel waar je heerlijk in kan ontspannen. Hij doet het ook perfect bij kinderen, dus als je deze een ongelooflijke zomer wilt geven, dan is dit een echt must have!

 

Bij ons vind je de naast de loungesets ook lounge dining sets. Met een lounge dining combineer je een tuinset met een loungeset en dit is erg populair. Heb je bezoek of staat het eten klaar, dan kan je heerlijk dineren aan deze comfortabele tuinset en is het eten op of je wilt gewoon even ontspannen, dan kan je heerlijk languit op de bank liggen en genieten van het mooie weer. Je pakt dus het beste van 2 werelden.

 

Breng ook eens een bezoek aan onze SHOWROOM, aan de amsterdamsestraatweg 7b, 1411AW te Naarden. Hier vind je bijna alle modellen terug die je op deze pagina kan vinden. Wij hebben van de verschillende merken en kleuren en materialen producten in onze webshop, dus er valt nog veel meer te zien en te beleven als u ons een bezoek brengt. Wij zijn altijd open van maandag t/m zondag, ook als het op 1 van deze dagen een nationale vrije dag is, dan kunt u gewoon bij ons naar binnen lopen tussen 10:00 en 17:00.